Georg Bye-Pedersen

21

Flere elskerinner

Publisert: 16. jan 2017

 

Viser til ABC sin side om flerkoneri blant muslimer. 800 muslimer viser det seg her i denne artikkelen er altså for flerkoneri/elskerinner i følge VL.

 

Ser vi Islam banke på døren? 

Det kan se ut som om den arabiske kultur når oss her hjemme. Det var vel heller ikke uventet at den arabiske kultur skulle få innpass her i landet også. Hva med deres integrering, eller er det vi som integrerer oss til dem?

En skal bare se at dette er blitt dagligdags også blant våre nye naboer. 

Ja mange vil sikkert latterliggjøre situasjonen og ikke bry seg det spøtt. Det er jo det vanlige.

Veldig bra fra VL å ta opp dette!

3 liker  
Kommentar #1

Olav Nisi

145 innlegg  4829 kommentarer

Fremmedkultur - snart et fremmedord

Publisert nesten 5 år siden

Somalieren Adil A. Omar har fått opphold som flyktning. Foreløpig har Omar hentet kone og syv barn på familiegjenforening. Men han er ikke fornøyd. Nå vil han også ha barna til kone nummer 2 til Norge. Det kan han nok få til. Da snakker vi ikke lenger bare om gjenforening, men vi snakker om familiesplitting. For hva har gjenværende kone og barn å si i sakens anledning?

Hege Storhaug tok opp saken i en  HRS - artikkel fra september i fjor.   Det er store muligheter for kreative mennesker.  Norsk lovverk kan da ikke tillate at barn til kone nr. 2 må forlate hjemlandet uten sin mor ? Med andre ord, hun må jo også få bli med til Norge.  Og, gift med  en mann som myndighetene i Somalia forfølger, da må jo også hun være sterkt utsatt og forfulgt  der nede ?  Eller ?

 

8 liker  
Kommentar #2

Georg Bye-Pedersen

21 innlegg  4712 kommentarer

Hente ekteskap har vi glemt det?

Publisert nesten 5 år siden
Olav Nisi. Gå til den siterte teksten.
Foreløpig har Omar hentet kone og syv barn på familiegjenforening. Men han er ikke fornøyd. Nå vil han også ha barna til kone nummer 2 til Norge.

Du er en våken person som ser saken på en helt riktig måte. 

Det er snakk om mange barn. Barn som vokser opp og som blir en del av samfunnet. Vi vet også det at dette med hente ekteskap er utbrett. Når de får 3-4 barn så dobles dette med henteekteskap. Her i dette tilfelle snakker vi om minst 7 barn med første ekteskap og med henteekteskap kanskje 14 personer. Med kone nummer 2 ja så kommer jeg ut av tellingen enkelt og greit.... Det blir i hvert fall svært mange. En helt bevisst handling for hva? 

Jo Islam skal bankes på vår dør!

Dette vet vi og skjønner dessverre ikke bæret likevel.  Nisi forstår det godt og godt er det. Skulle ønske flere forstod dette.

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere