Verdidebatt

New World Order rakner

Alt er Putins skyld

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hadde jeg vært redaktør av Aftenposten ville jeg rett og slett gitt Frank Rossavik et halvt års permisjon med lønn for han har det ikke godt med nervene sine om dagen og skriver ufattelige mye sprøyt. Men på ett punkt er det sannferdig:

"Det er ikke lett å tro på at verden er blitt så sprø, men jeg heller etter hvert mot at den er det."(Aftenposten 8 desember 2016)

Det skulle ikke være så vanskelig å forstå at når man som ihuga tilhenger av verdens globalisering, mer eller mindre entusiast for USAs permanente kriger fra høsten 2001,for Nato og for EU, ja så oppleves selvfølgelig den nåværende situasjonen som "sprø".

Men den er jo ikke det. Med ideen om den ene herskende supermakt i verden og dens rett til økonomisk og militært å endevende verdenspolitikken, kunne den av helt rasjonelle og logiske årsaker ikke bli noe annet enn sprø. Jevnlig gjennom årene har jeg skrevet på verdidebatt: bragden i Norge består i å opprettholde vettet for vår elite er klinkende sprø. Nesten ufattelig sprø. Og dess høyere opp du kommer,dess sprøere er den.

De dårlige nervene til Frank Rossavik leter etter et punkt hvor han kan få slamret med sine frustrasjoner. Det er selvfølgelig PUTIN som får en hel side i Aftenposten 8 des 2016. Faren for verden er nå at sånne "folk som Putin kunne herske".

Om man tenker seg at det var mulig å organisere en verdensomfattende folkeavstemming om hvem som var samtidens mest populære statsmann,er det tvilsomt om noen kunne utfordre Putin. Den ene etter andre staten melder seg nå på for å være med i de prosjektene som Kina og Russland har gående for nye giv i verdensøkonomien.

Med redsel og gru har Aftenposten krigsoverskrifter 7 desember:"Putin-vennlige tar makten i land etter land." Vilket mareritt for Nato-New World Order! Aleppo faller. Syria ble ikke kjørt i senk av Natos Jihad-leiesoldater. Vilken tragedie. Selv Klassekampen er betenkt og fortvilet: de får jo 40 millioner kroner i året for sin globalisme light-ideologi.

Det som skjedde på tirsdag 6 desember på MacDill Air Force base i Florida var at selve Obama innrømmet at nettopp USAs dumheter og feil i Irak "helped to give rise to the organization that became ISIL in the first place."

Ikke dårlig bare det. Kanskje han også forteller at regimeendringen i Syria ble ivrig debattert i viktige tenketanker i USA fra 1996 av. "Clean Break". Den franske forsvarsminister Roland Dumas (se videoer) ble informert i London om igangsettelse av Syriakrigen to år før vold brøt ut.

Aftenposten ville bombe uten FN-mandat. En journalist der sammenlignet de islamistiske leiesoldatene fra 60 stater som idealistiske "Spaniakjempere" fra 1936-38!

En av de sentrale grunnene til at Natos leiesoldater ikke seiret var at det sammensatte etnisk-religiøse folket i Syria oppfattet dem som fullstendig fremmedlegemer.Det burde Rand Corporation og Brookings ha tenkt på.

Men Rossavik i sin ubalanse har funnet ut idag at det bare er Russland som driver med informasjonskrig. Ikke ord om at det er CIA med "Operation Mockingbird" som utviklet konseptet om totalinfowars. Om dette kan du skaffe deg mange bøker på Amazon, det finnes ingen hemmeligheter ved dette.

I 1977 skreve Carl Bernstein en artikkel i Rolling Stone som het "The CIA and the Media" hvor han hevdet at CIA hadde rundt 400 redaktører og toppjournalister på lønningsliste i de fremste media,ja selv Pulizer Prize winners var der.

Tyske toppjournalist Udo Ulfkotte har skrevet bøker om sitt brudd med elitemedia fordi kollegaene og sjefer var limt opp til etterretningstjenestene.

Det er direkte oppsiktsvekkende at en høyt lønnet sentral journalist i Aftenposten vet så ekstremt lite om hvordan informasjonskrigene i verden fungerer. Israel har også en stor gruppe språkkyndige studenter som følger all Israeldebatt på nettet og griper inn i debattene for pro-israelske synspunkter. Noe tilsvarende finnes hos alle stormakter. Her er det ikke noen Thorbjørn Egner verden med snille og slemme som Rossavik ser ut til å tro.

Det er nå helt på det rene at det er avslørt en pedofil ring blant eliten i USA. Det kalles Pizzagate siden "pizza" er et kodeord for mindreårig sex.CNN behandler saken.

Selv dette vil ikke Rossavik ta i og kommer med en tåpelig avledningsmanøvre om "Hillary og barnesex?" He,he.

Rossavik i balanse burde kunne forstå at det lar seg simpelthen ikke gjøre å stoppe oppklareringer om denne Pizzagate. Dess mer elitemedia forsøker å harmløse den,dess mere vokser dens eksplosive natur.

Det aller siste fra USA idag er at general John Kelly har blitt sjefen for Homeland Security. Det er den tredje pensjonerte generalen i toppjobber hos Donald Trump.

Det vi kan si så godt vi kan til Aftenposten-folket og Rossavik især:

Det militær-industrielle komplekset som allerede Eisenhower advarte mot i sin avskjedstale på 1950-tallet, har nå overtatt den amerikanske regjeringen i Washington.

Det betyr opptrappet krig over den ganske verden og en slags politi-overvåkningsstat inni USA.

Det er kanskje ikke rart at vårt lands new-world-order entusiaster holder på å bli "sprø".

Det har de bare sin egen uvitenhet og virkelighetsvegring å takke for.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt