Verdidebatt

Blir Hanvold og Visjon Norge  forfulgt ?

Visjon Norge bør bruke andre metoder for å renvaske seg enn profetiske gråtekoner.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

En artikulerende, heseblesende amerikansk superprofet forkynte for 7 måneder siden til ekteparet Hanvold, at de og Visjon Norge skulle utsettes for en svær forfølgelse om 7 måneder . Og nå, - ja nettopp nå, 7 måneder etterpå er den store forfølgelsen i gang.

Og forfølgeren er NRK med sitt samfunnskritiske program «Brennpunkt».

En slik slående treffsikkerhet vedr. tidspunkt kan jo slå beina under enhver tviler. Dette må være høyere makter som står bak, eller kan det finnes andre forklaringer.

Apropos høyere makter; NRK som samfunnsinstitusjon driver ikke med topphemmelige saker vil jeg tror. Forberedelser til slike programmer skjer ikke over natten. Ikke vet jeg, men kanskje mer enn syv måneder er nødvendig for en grundig forberedelse. Vil tro at VN hadde fått henvendelser om saken før den tid, om eventuelt ømtålige saker. Uten å insinuere noe som helst fra min side da.

Eller kanskje noen hadde hvisket noen i øret.

Dette er ren analytisk tenkning fra min side, og jeg ønsker ikke at det skal være slik. Men er det slik, da er det forferdelig å være vitne til. Da er dette, over åpen mikrofon og kamera, å misbruke Gud gjennom skinn av «profetier». Verre ting har blitt avslørt tidligere, i amerikansk profethistorie.

Nå sier ikke jeg at det er slik her, men Guds Ord pålegger oss å prøve (analysere) alt, og holde fast på det gode.                                                  Hvorfor hadde jødene i Berøa et rent sinn ?  Jo, som det står:  «De gransket i skriftene om det hadde seg slik det ble sagt dem.»

Etter min mening bør Hanevold og Co. Bruke andre måter å renvaske seg på, enn patetiske profetier og gråtekoner.

Å bruke begrepet «forfølgelse» i denne sammenheng er uetisk når en vet hva som foregår ute i verden av reelle forfølgelser.                                                                                                                 Ville Hanvold brukt samme ord til skattemyndighetene om de skulle komme og bebude bokettersyn.

Nei, Visjon Norge er ikke utsatt for forfølgelse, derfor står ikke den omtalte profetien til troende, ikke ennå i hvert fall.

Som jeg før har sagt, finnes det nå mange gode programmer på TV Visjon Norge som jeg håper det blir mere av.

Derfor håper jeg ledelsen blir litt mer lydhøre og ydmyke overfor kritiske røster også, og ikke bare dømme dem som onde krefter.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt