Verdidebatt

FBI ga eposter til WikiLeaks for å hindre et ‘Clinton kupp’

Steve Pieczenik , som var assisterende utenriksminister under Henry Kissinger, Cyrus Vance og James Baker forteller om et opprør innenfor FBI mot Hillary Clinton, - og at lekkasjene til WikiLeaks kommer fra FBI. De kom ikke fra Russland slik Hillary prøver å påstå!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Et av mange steder en kan lese om dette er fra blant annet yournewswire.com. 
Insider: FBI Gave Emails To WikiLeaks To Prevent 'Clinton Coup'

https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Pieczenik

Det er et etterretningsopprør forklarer Steve Pieczenik, på samme dagen som FBI stille og på mystisk vis frigjør etterretningsdokumenter om Hillary Clinton som ikke skulle deklassifiseres før om 25 år.
Epostene som ble utgitt fra Wikileaks ble lekket av modige medlemmer fra etterretningen i et forsøk på å eksponere Hillary Clinton sin korrupsjon og hindre henne i å ble valgt.
Clintonfamilien har initiert et "stille kupp" i sitt forsøk på makt, hevder Pieczenik, og forklarer at Det Hvite Hus, domstolene, CIA, FBI, Loretta Lynch og James Comey har alle blitt med gjennom politisk kameraderi.
Men Piecezenik, en State Department veteran som har jobbet for syv administrasjoner, hevder at det er et opprør innenfor etterretningstjenesten og at et "mot-kupp" nå pågår.
"For å stoppe dette kuppet så har vi innenfor etterretningstjenesten kommet uformelt sammen og med deres tillatelse annonserer jeg at vi har initiert et mot-kupp gjennom Julian Assange og Wikileaks."

Pieczenik er Harvard utdannet psykiater og har doktorgraden i internasjonale relasjoner fra Massachusetts Institute of Technology (MIT).
Pieczenik var assisterende utenriksminister under Henry Kissinger, Cyrus Vance og James Baker.


Robert Creamer, founder of democracy partners
"And in the end, it was the candidate, Hillary Clinton, the future president of the United States who wanted ducks on the ground, so, by God, we will get ducks on the ground."

Så hva er best for demokratiet:
1. En uregjerlig Trump som kan klandres for å være stygg i munnen?
2. En Hillary Clinton som har haugevis skandaler i sitt kjølvann, og som beviselig er et stort råttent 'eple'?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt