Verdidebatt

Litt om valget i USA

Que pasa?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Nå er det enda noen dager til valget i USA og jeg må holde et lite regnskap med hva jeg i en kommentar 23 oktober bemerket,at det ville skje spektakulære hendelser fram til 8 november. Jeg var inne på det at en power grid kunne bli sprengt i lufta og skylda bli lagt på ymse fiender for å skape angst.

Denne tesen har jeg ikke gått bort fra,men det kan hende at "fienden" foretar seg noe annet,en terroraksjon rettet mot mennesker,f.eks.Vi får se.

Det dramatiske som har skjedd er en Intifada på dypet av det amerikanske statsapparatet,at FBI saboterer Hillary Clinton ved å framlegge materiale om alle hennes uetterretteligheter. Det foregår altså konflikter inni det som kalles "deep state" og ikke bare på tv mellom Hillary og Donald.

Hvis vi skal forstå dette utenfor det norske  PK-verdensbildet må vi rygge tilbake til 20 januar 2009 da Obama inntok det Hvite Hus.Vanligvis har det vært slik at det var UD som utformet amerikansk utenrikspolitikk og presidenten snakket med statsmenn på grunnlag av daglige anbefalinger fra utenriksdepartementet.

Det som var nytt med Obama var at han insisterte på å ta hånd om Midtøstenpolitikken selv og begynte å snakke om at Israel måtte rygge tilbake til 1967 grensene og varmet opp forholdet til Iran!

Likud og Netanyahu trodde Obama var blitt gal. Og jeg skal gi krigerske zionist Netanyahu helt rett i en sak: det lar seg simpelthen ikke gjøre å forsvare Israel med 1967-grensene,da er Israel bare en bitte liten tarm som vilken som helst moderne rakett kan nå. Men 1967-grensene var og er Obamas politikk den dag idag. Fra et etthvert militært synspunkt det totale dusteri.

Det har jo alltid vært slik at de rike Gulfstatene anført av SaudiArabia har veltet milliarder av petrodollar inn i palestinske islamistiske  Hamas. Slik er det ikke lenger.

Omkring 2013 fant SaudiArabia og Israel ut at de hadde en mektig felles fiende i et ekspanderende Iran og samtaler om dette ble ført på høyere og høyere nivå. En viser til møtet mellom etterretningshøvdingene Amos Yadlin og Prince Turki al-Faisal i Brussel 26 mai 2014.

Etter dette uttalte Turki: "The Arabs had crossed the Rubicon and dont want to fight Israel anymore."

Andre prinser rykket ut i pressen og sa at Palestina er jødisk land og at palestinerne må få penger til å bosette seg i andre arabiske land.

Det er denne viktige snuen i verdenspolitikken som ut gjør en del av konflikten mellom Hillary og Trump forståelig. Men så langt ikke i delstaten.

Clintons tilhører så avgjort de globalistiske og zionistiske neocons som  også har rykket inn annonser om støtte til henne. Men så vekker det forundring av de nevnte Gulf-statene har veltet formuer inn i Clinton Foundation og til valgkampen. Ingen vet jo nøyaktig hvor mye,men det er eventyrlige summer.

Og det påstås fra flere hold at John Podesta,som er i ledelsen for Hillarys valgkamp, er selve sjefslobbyisten for SaudiArabia i USA og får et honorar på 200 000 dollar i måneden for dette!

Hva vil så Saudiene med alt dette? I likhet med Israel har de bare en besettelse: at USA blir med på en felles israelsk-saudisk krig mot Iran under Hillary Clintons presidentskap.

Oppsummert: den gamle motsetningen mellom Israel og SaudiArabia er opphevet og det lar seg utmerket godt gjøre å være både pro-israelsk neocon og pro-saudisk på samme tid - som Clintons har tatt inn formuer på.

Hva så med Trump? De som allerede har skrevet bøker om ham hevder at Trump-familien svingte seg opp i New York i samarbeid med den jødiske avdelingen av kriminalitet der,nemlig Meyer Lanski og hans arvtager Roy Cohn.

En av de aller rikeste personer i USA er Las Vegas Casino-konge Sheldon Adelson som der omtales som "the modern-day Meyer Lanski".Han er på god fot med Netanyahu og naturligvis pengegiver til israelske Likudpartiet. Med dobbelt statsborgerskap som alle i neo-con familien har.

Sist Netanyahu var i USA samtalte han med Trump. Ingen vet hva som kom ut av den samtalen,men noe meget viktig må det ha vært,for etterpå begynner Sheldon Adelson å finansiere Trumps valgkamp med store penger. Og så sannelig begynner ikke å Trump også å la leppa gå om Iran hvis båter skal "shot out of water".

Uansett hvem som vinner valget 8 november så ligger det nå en israelsk-saudisk-amerikansk krig mot Iran i lufta.

Faktisk var det ikke så uhorvelig mange væpnete folkelige militser da Obama overtok styret i 2009, men det har eksplodert og en regner nå med at det finnes 276 væpnete militser i nasjonen. I likhet med deler av FBI-folket er også disse rasende over utviklingen av USA og mobiliserer for å sjekke at valgene går riktig for seg. Hvis ikke,sier de, så skal våpnene tale mot de korrupte oligarkene.

Uansett hvem som vinner,kaos kommer til USA,på landsbygda såvel som i ghettoene i storbyene. Ikke bare de hvite militsene forbereder seg militært,men det gjør også islamske The New Black Panther og mexicanske La Raza.

Jeg fant en uttalelse fra urgamle Pat Buchanan fra 2010:

"By the year 2020 our beloved country would become part of the Third World".

Helt riktig. Og dette er da "garantistaten" for det norske globalistborgerskapet.

Here we go til kaos overalt.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt