Verdidebatt

Reisen til Julestjernen.

Den norske fiksjonsvirkeligheten.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Filosofen Arne Næss var jo utpekt av det norske intellektulatet som landets bidrag til moderne tenkning. Personlig har jeg ikke lest noe oppsiktsvekkende av Næss og forsket i dette på nettet og i oppslagsverk om filosofi. Jeg fant ikke hans navn noen steder i internasjonale fora.  En fullstendig ukjent person.

Så ble Dag Østerberg intervjuet forleden i Ny Tid og uttalte noe sånt som: jeg har gått gjennom Arne Næss og konkluderer med at han er en stor bløff. Sikkert helt riktig.

Men du har da den situasjonen at nomenklaturet av intellektuelle i Norge utgjør en slags mafia hvor de backer hverandre opp som veldig begavete. I anledning av at Bernt Hagtvedt fyllte 70 år ble det utgitt et festskrift som het "Den dannete opprører". Har du hørt?

Hagtvedt har brukt livet sitt til å propagandere for " humanitær" vestlig imperialisme og militarisme, noe jeg påpekte i Dagbladet i sin tid da han under Balkankrigene skrev at serbere var nazister. Ikke er Hagtvedt opprører og ikke er han dannet. Helt vanlig ideolog for atlantisk imperialisme. Hundre på dusinet.

Nå er vi i den situasjon at politiske dissentere i norsk offentlighet kan telles på noen ytterst få hender. Det har lykkes makten å skape et konsensusmiljø mellom presse,politikere og akademia som tilsammen utgjør en slags ugjennomtrengelig betongvegg. Den som utfordrer den kan risikere å få hele ulveflokken på nakken og fra alle vinkler.

Det man er enig om er at multikultur,globalisme og islam er gode fredelige saker. Det budskapet bringes fram hver dag i aviser og tv - ingen dissentere slipper til og hvis de gjør det, er det i rollen som den slemme.

Nå er da Sverige i fokus i all internasjonal presse etter at det er blitt kjent at IS-krigere som vender hjem til no-go-zones i Sverige skal få bosted,gratis kjørekortopplæring og jobb.Verdens mest blodtørstige terrorister belønnes for sine ugjerninger i Syria og Irak. Stor sak i verdenspressen. Se siste BBC-reportasje.

Helt taust i Norge på det som alt annet viktig. Sverige har hatt 311 IS-krigere og i forhold til folketallet er dette høyere enn i Frankrike som er halvt en muslimsk stat. Og som en vittig hund nevnte: den norske globalisteliten er så livredde for ikke å være politisk korrekt at du skal se de etterligner Sverige i dette også.

Men i Frankrike har man overveid ved lov å ta fra IS-krigere det franske passet. Og her skjer vanvittige saker som også utestenges fra norske media.

I begynnelsen av oktober,i utkanten av Paris,i Vicy-Chatillon,gikk rundt 15 ungjihadister løs på to politibiler bemannet av tilsammen fire politifolk. Vinduene ble knust og så kaster overfallsmennene brennende Molotov-cocktails inn i bilene med det resultat at en av dem fremdeles ligger til behandling for alvorlige brannskader.

Resultatet av dette er noe så alvorlig at politikorpsene over hele Frankrike driver og demonstrerer mot myndighetene som politifolkene hevder lever på en fiktiv Julestjerne av virkelighetsvegring. Det er likt over hele Europa dette. Politikerne går på direktiv fra de mektige tenketankene som er finansiert av de store globalist-konzerner og banker.

Fra 2014 til 2016 har det i Frankrike vært 25% økning i vold mot politifolk. 5674 politifolk skadet og 1807 skadet i det paramilitære Gendarmeri.

Og da har de politisk korrekte lagt seg på den virkelighetsfiendtlige analyse at de nå skriver enormt om den helt ekstreme veksten i Ausländerkriminalitet i Tyskland og Europa forøvring - det er nemlig tillatt. Men det som ikke er tillatt er å vise til godt skjult statistikk som forteller av 2 av 3 Jihadister har kriminelt rulleblad - gjerne narkotika. Og det er fullstendig HARAM å si at Jihadterrorismen befinner seg i symbiose med internasjonal narkotikakriminalitet. Strengt forbudt.

Nå ser vi allerede tendenser til at lederskribentene skriver om mulighetene for at IS kan bli svekket og tilintetgjort. Det også det rene vrøvl. IS er en verdensmakt og en av årsakene til dette er at det er HARAM å sette IS i forbindelse med en sentral tradisjon innen Islam:wahhabismen.

I titusener av moskeer verden over, står det Imamer og messer budskapet til Ibn Taymiah,Mawdudi,Hassan al-Banna,Sayyed Qutb og Osama bin Laden. Det skjer i Sverige som i Norge i moskeer de troende tror ikke er overvåket,garasjemoskeene. Dette er da den religiøse teologiske rettferdiggjøringen av terroristisk islam. Og den er en av de mektigste teologiske tradisjoner INNEN ISLAM!

Så lenge presse-academica og den dustete "venstresida" nekter å forstå disse sakene,vil byene i Europa bli katastrofeområder av vold og kriminalitet.

En trenger ikke å dra på befaring til Marseilles. Det er nok å dra en tur til Gøteborg og Malmø.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt