Verdidebatt

Blodig beslutning på søndag?

Hva skjer i Syria/Irak?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Telegrambyrået Reuters skrev torsdag den 13 oktober 2016 at USA forbereder "air strikes on Syrian military bases,munitions depots or radar and anti-aircraft bases."

Så ble det da avholdt topp National Security Meeting i det Hvite Hus dagen etter som det ikke ble avholdt noen pressebriefing om etterpå. Men Tv-stasjonen NBC påsto senere på dagen at USA ville svare med en slags cyber war ettersom USA hevder at Russland driver med sånt inni USA. USAs avlytting av Merkels mobiltelefon og hele den tyske eliten forøvrig,er åpenbart ikke regnet som cyber-warfare.

Imorgen søndag 16 oktober 2016 tror jeg kommer til å bli en historisk dag for da møtes John Kerry og alle EUs sentrale utenriksministre i London for endelig å utmeisle en militær strategi på Syria-Irak.

Personlig ser jeg det slik at dette med cyber-warfare er en finte og den høres heller harmløs ut. Jeg finner meldingene om hva som foregår på USAs verdensomspennende militærbaser mer realistisk. Oppunder 800 i tallet.

Fra Diego Garcia meldes det at øya overlesses med amerikanske strategiske bombefly av typen B1s , B2s og B-52.Ja,selv veibanene brukes til parkering for flymengden. Basen er i kokende aktivitet.

Saken er den at flyplasser og radaranlegg i Syria i øyeblikket er bemannet av russisk militært personell. Skulle søndagens London-møte finne på å bestemme en USA/Nato bombingen har de ikke bare åpnet krig offisielt mot den legitime syriske regjeringen, men også indirekte mot Russland.

Og da er det verdt å komme i hu at det finnes mange videobiter hvor Hillary Clinton sier at når det gjelder Russland og Iran så er "nuclear options on the table".

Tidligere har det vært slik at av de europeiske statene er det Frankrike og England som i særklasse har bidratt mye til trening av Natos infanteri,deres islamistiske leiesoldater fra Nusra/Qaida og desslike. Det nye er at Tyskland melder seg på som tung spiller ved å øke antall soldater i regionen samt påta seg ansvaret for å bringe AWACS overvåkningsfly over Syria - naturligvis også en krigserklæring etter gjeldene folkerett. 18 AWACS som befinner seg på base i Geilenkirchen skal nå til Levanten i regi av Bundeswehr.

Jeg har i de siste to årene forsøkt å framlegge fakta om at Tyskland nå har ambisjoner om å være en sentral aktør innen verdens militarisering med satsningsområder i Afrika og Midtøsten.

Det andre som er verdt å ta med er mye spekulasjoner om hva som skjer rundt gjenerobringen av Mosul i Irak. En må ha klart for seg at de 9000 IS-Jihadistene som befinner seg der er finansiert til tennene av SaudiArabia,Qatar,Tyrkia og Kuwait. Denne kvartetten omtales oftere nå som det "ARABISKE NATO".

Det hevdes da fra ulike nyhetskilder at SaudiArabia-Tyrkia og USA driver forhandlinger om muligheten for å slippe ut disse 9000 Jihadistene fra Mosul og flytte dem over til det nordlige Syria hvor fremdeles Jihad holder flere landsbyer.

Norsk presse blir mer og mer grotesk,et rent propagandaorgan for Pentagons kriger. Ingen skriver om at de offentliggjorte e-mailene til Hillary Clinton viser at hun og stab utmerket godt visste at SaudiArabia/Qatar i årevis finansierte wahhabi-terrorisme samtidig som hun og Clinton-Foundations mottok millioner av dollar i bribes for å ha en fot innen neo-con etablissementet i USA. På samme vis har det jo også fungert i Norge uten at en eneste norsk politiker har turt ta i saken.

Til TV-2 vil jeg bare ha sagt dette: hvis dere er så interesserte i døde babyer, så finnes det også tusenvis av videoer av døde babyer som Natos infanteri,islamske terrorister,har drept.Krigspropagandaen deres begynner å miste alle proposjoner.

Men sånn er det i Norge nå. Vår elite jobber på spreng for at folket skal forstå så lite som overhodet mulig.

Å si at dette vil straffe seg er bare forbokstavene.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt