Verdidebatt

Norsk astmadop.

En idrettslege forteller at man helt siden 1984 har gitt friske norske langrennsløpere og andre sliteidrettsfolk astmamedisin før viktige og store konkurranser i alle år. For at de skulle være best mulig fit for fight.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Man kan ikke la være og undre seg på om hvis norsk idrett hadde vært organisert slik som den russiske ville Statsminister Solberg fått skylden og samtlige norske idrettsutøvere blitt nektet adgang til neste VM og OL?

Men vi er «heldigere» med timingen av avsløringene enn russerne og har en privat organisering, så det går nok bra slik at norske idrettsmenn og kvinner ikke får sine livs drømmer knust p.g.a.politikk som bl.a. de mange russiske Paralymicskandidatene. Håper jeg virkelig.

Såvidt jeg vet har kanadieren Richard McLean som står bak rapporten om russisk fusk ikke levert noen av de bevisene og evidensen han påstår at han har.

Og Russland forbereder en lang rekke sivile søksmål med personlige erstatningskrav mot de ansvarlige for utestengelsen. Da blir vel McLean nødt for å legge bevisene sine på bordet vil jeg tro. Litt av et gjørmebad som vi neppe får vite stort om i norske MSM.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt