Verdidebatt

Moro med Sverige

Ingenting å lære for Norge,selvfølgelig.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Østersund er jo en bitteliten by liggende i skogen i midtSverige. Men selv her har politiet sendt ut advarsler om at kvinner bør ikke vandre alene ute på gatene kveldstid. På webbene Fria Tider og Avpixlat meldes det om så mange voldtekter at jeg forlengst har gitt opp å følge med. På kvinnedagen 8 mars 2016 er voldtekter hverdagshendelser i det siviliserte og ryddige gamle Sverige. Feminismen har seiret.

I Dalarna har en bussjåfør mistet jobben fordi han hadde skrevet noe innvandringskritisk på sin Facebook. Mye tyder på at gjennomføringen av den politiske korrekthetens diktatur er enda hardere enn i Norge.

Vi hadde da sist helg en episode i ghettoen Rinkeby i Stockholm hvor noen politifolk skulle inn og spane etter noen. Da oppdraget var utført sto bilen deres i brann. Ny politibil ble tilkalt,men den måtte fort snu under et regn av steinkasting.

Slike saker som dette går ikke inn i politikerkorridorene. Der lever man i en verden for seg selv.

Sammenbruddet av området Calais - som var et kjent turistmål - har jo blitt dekket grundig av internasjonale tv-stasjoner. Det er faktisk godt gjort å ikke ha hørt om Calais "Jungel".

Ikke dessto mindre hyrte befolkningen i Calais på mandag 7 mars 2016 10 busser for å reise til Paris for å fortelle politikerne at Calais er iferd med å bryte sammen. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Det var noe de fant nødvendig,ser du.

Her er det da noe norske politikere kan lære  av utviklingen i Sverige uten at jeg et øyeblikk tror at de vil gjøre det.

Men jeg skriver om det allikevel. Allerede i 2015 hevdet Migrasjonsverket (UDI) at 80 000 som hadde sluppet inn i Sverige var å regne som økonomiske flyktninger som ikke kom fra krigssonene.

Det offisielle tallet på avviste flyktninger som har fått kontroll og vurdering, er 46 000. Disse får verken husly eller sosialbidrag fra den svenske staten definitivt fra 1 juni 2016 med mye hardere lovgivning. De står på gata med andre ord. De er illegale innvandrere som skal plukkes opp av politiet.Repatrieres.

Men så sier skolerte kritikere i spørsmålet at tallet 46 000 er altfor preget av offisiell optimisme. Det reelle tallet for papirløse illegale ligger et sted mellom 80 og 100 000.

I storbyene i Sverige går nå politiet rundt med maskinpistoler og Dan Eliasson fra Politietaten sier at "Vi kan ikke garantere sikkerheten til det svenske folk". Derfor må vi fort ha 4,100 nye politifolk som selvfølgelig koster milliarder av kronor. Men viktig: da det dukket opp Medborgargarder (Borgervern) i Sverige ble det umiddelbart nedsatt en Specialstyrka i politiet som skulle nedkjempe denne. Det var ultraviktig.Viktigere enn å jage IS-terrorister.

Oppdraget for politiet er da nå å lete opp rundt 80 000 illegale papirløse flyktninger som ingen vet hvor er. Det man definitivt vet at alle disse ikke har noe annet valg enn å livnære seg av svart arbeid og kriminalitet og at de høyst sannsynlig har "gått under jorda" hos bekjente i de rundt femti ghettoer,no-go-zones som finnes i landet.

Sist svensk politi skrev om de kjenslige områdene,plukket de ut 14 zoner som prekære. Av de 14 var det nevnt Rinkeby,Tensta,Husby og Rosengård etc som er de absolutt eldste muslimghettoene i Sverige. Etter skjemaet til de politisk korrekte skulle det da være helt omvendt: at de eldste ghettoene nå skulle være INTEGRERTE.

Ingen politikere har naturligvis  lest Koranen hvor det står gjentatte ganger at en muslim ikke skal ha kristne og jøder som venner og allierte. Pytt pytt,hvem bryr seg om slikt.

Sett nå,skriver akademiker og økonom Jan Kallberg, at om det skulle lykkes - mot all formodning - å samle sammen alle de 80 000 illegale som skulle tilbakesendes til den tredje verden. Det ville innebære at den svenske staten måtte hyre 2 Boeings med plass til 300 passasjerer som skulle lette fra Sverige hver dag i ett år. Logistikk,transport,politibevåkning av en slik operasjon vil koste vanvittige summer.

Derfor tror Jan Kallberg at av økonomiske grunner blir det aldri noe av dette. Bare det å finne de illegale "under jorda" vil koste en liten formue.

Da er vi tilbake til Rinkeby og de andre voldelige ghettoene. Såfremt de 80 000 går under jorda i disse,vil jo kriminaliteten og alle typer svart arbeid øke dramatisk i omfang og det bebudete oppryddingsarbeide i ghettoene vil bli ytterligere vanskelig. Om de noen gang blir iverksatt i det hele tatt?

Et annet scenario er at såfremt det svenske politiet skulle få 5000 nye folk for å jage illegale, kan disse ta seg inn i Norge hvis grenser lekker som en sil og hvor det finnes utallige grenseoverganger som ikke har vakthold i det hele tatt.

Asyllobbyene og de ultragode humanistene i Norge har mye å se fram til både i 2016 og 2017 når Sverige blir en "failed state" uten at det er blitt oppdaget verken på Urix eller i søsteravisene Aftenposten/Klassekampen.

Vi kan fortsette å late som om livet hos søta bror ikke angår oss.

Og det kommer vi til å gjøre helt til at vi får svenske asylanter oppi fanget.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt