Mons Henrik Slagsvold

160

Sivilisasjonskræsh.

Det er en vesentlig forskjell mellom å forklare og unnskylde. Hendelsene i Köln osv. kan dypest sett forklares som en kollisjon mellom sivilisasjoner, kulturer og sosiale koder, men ikke unnskyldes bortforklares eller relativiseres.

Publisert: 13. jan 2016

«If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck“, right?

What if it looks like a prostitute, dresses like a prostitute and acts like a prostitute?»

http://thesaker.is/a-few-disjointed-thoughts-on-the-events-in-cologne/

 


Kommentar #1

Knut Rasmussen

78 innlegg  1382 kommentarer

Forskjell i kulturer.

Publisert nesten 6 år siden

Ja det er et kræsh.

Muslimsk kultur passer ikke inn noen steder, bare i muslimske land.

Når de lever i hjemlandet er de underlagt streng lov , sharialoven. Så når de kommer til vestlige land med snille lover, så skjærer det seg. Vi her i vesten blir gjennom lang utdanning og dannelse drillet i skrevne og uskrevne lover, så vil det ta lang tid å sivilisere de mange som kommer. Politiet er dimensjonert for å takle ca. 10 % av oss som har kriminelle tendenser, flertallet av oss besinner seg og følger lover og regler. Men når vi får at en større del av befolkningen har kriminelle tendenser, så vil politi og sikkerhet koste mye penger hvis vi skal beskytte våre kvinner. 

Fabian Stang lovet i sin tid at damer skulle kunne gå trygt gjennom byen nakne nattestid.

Ja det trengs vel bade natteravner og tafsevakter både her og der.

Vi ser at muslimene grupperer seg i ghettoer med borgervern (moralpoliti) er det fordi at imamene kan holde styr på de værste blant dem gjennom "sharialoven".

Nå skjønner alle hvorfor det er hensikstmessig for kvinner  å dekke kroppen med burka i muslimske land. Det er for å unngå uønsket seksuell oppmerksomhet.

Vi får sette igang motehusene til å komme med burkalignende klær som vestlige kvinner kan bruke , slik at vi kan slippe flere tragedier.

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere