Verdidebatt

Vekk med NATO og EU, på plass med et levedyktig forenet Europa.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Vi står overfor den største trussel mot vår eksistens siden den kalde krigen. Det dreier seg om en - rett nok i første omgang kapitalismeforårsaket - fryktelig krig som foregår i den muslimske verden med retning Europa; terror som utføres av muslimer; og en flyktningstrøm til oss, allerede mer eller mindre ute av kontroll. - en trussel om utslettelse av Europa som nasjoner og folk.

Fakta er at angriperne motiverer sine tilhengere og terrorister med henvisning til sin tolkning av Koranen. Selv om sikkert størstedelen av de muslimske flyktningene er fredelige og liberale, så ser vi klart at det blant dem er nok terrorister eller potensielle slike til å etter hvert kunne skape kaos og sammenbrudd hos oss.

Da kan en spørre seg: Hva i all verden kan våre "analyser" og tolkninger av denne religionen hjelpe oss med, når det gjelder den umiddelbare kampen mot denne trusselen?

Det som har et skrikende krav på oppmerksomhet er derimot forholdet til Russland, som våre USA forførte politikere har stil seg fremst i køen for å ødelegge. En selvdestruksjon IS bare kunne drømme om.

For å klare å bekjempe invasjonen er vi vel så avhengi av å stå sammen med Russland som vi var overfor nazismen. Uten slikt samarbeid har vårt kjære Europa, slik jeg ser det, kun mørke tider i vente, for å si det forsiktig.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt