Verdidebatt

Hvordan løse migrantkrisen?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Tidligere har jeg jobbet som krigsjournalist, vært under ild fra bombekastere, artilleri og skarpskyttere, men jeg har aldri hatt det så interessant i livet mitt som nå som jeg er informasjonsleder for Demokratene i Norge. Vi er virkelig i dytten, og vi skal være partiet som skal forsvare vårt dyrebare nasjonaldemokrati mot antidemokratisk globalisme. Reisen frem mot valget i 2017 kommer til å bli meget spennende, og jeg har stor tro på at vi kan presentere et slagkraftig nasjonalkonservativt alternativ som tør å stille de vanskelige spørsmålene om innvandring og spesielt innvandring fra islamske kulturer.

Etter at jeg flyttet hjem til Norge fra Serbia i juli har jeg merket at interessen for meg og Demokratene i riksmedia er stadig større. Jeg har stor tro å at vi skal markere oss i samfunnsdebatten med å komme med gode løsninger, ikke bare drives av frykt. Stadig flere i mediene forstår at vi er midt i en viktig ryddejobb hvor vi har nulltoleranse i forhold til rasisme, og det kan du lese mer om i våre etiske retningslinjer for kommunikasjon.

Akkurat nå er jeg på en snarvisittt i Oslo før jeg setter kursen hjem til trøndersk jord for å fortsette å bygge organisasjon for Demokratene i Sør-Trøndelag. Hvis du er i Oslo nå på mandag 12. oktober, vil jeg invitere deg til å komme til Eldorado bokhandel i Torggata 9a på mandag klokka 18. Da skal jeg snakke om våre løsninger på migrasjonskrisen som våre politikere har meget dårlige løsninger på, bortsett fra å bruke mer penger til å akseptere flere migranter.

Vi i Demokratene har presentert vår løsning på krigene rundt Middelhavet på demokratene.no/syria, og her sier vi at krigene må stoppes for at den massive migrasjonen skal stanse. For meg er fredssaken det aller viktigste, og en konservativ politikk som forsvarer nasjonaldemokratiet er det beste for freden. I Norge i dag har vi alt for mange politikere som tror globalistiske kriger kan skape krig, men heldigvis har Russlands invitasjon fra den syriske regjeringen fått våre vestlige politikere til å tenke seg om.

De som jeg kaller godhetsposører, gjerne representert i partier som KrF, Venstre og SV, synes å mene at de har monopol på godhet, men når disse partiene bare vil motta flere og flere migranter, støtter de ikke da opp om en kynisk menneskesmuglerindustri og oppfordrer desperate mennesker til å risikere sine liv i skrøpelige farkoster? Relatert til dette har jeg også skrevet artikkelen Good intentions gone wrong hvor jeg utfordrer en venn som bruker kristen retorikk til å argumentere for at Gud har tatt side med godhetsposørene. Jeg minner da om lignelsen med den barmhjertige samaritan som ikke tok den skadede personen tilbake til Samaria. I stedet betalte han for lokal pleie på herberget, det samme som vi i Demokratene går inn for.

Og vi mener også at en mye strengere grensekontroll er det aller mest humane. EU har nå en hemmelig plan for å returnere hundretusenvis av migranter, men det er liten sjanse for at en slik retur vil foregå på en fredelig måte. Les mer om dette på rights.no.

Kristian Kahrs
Informasjonsleder for Demokratene i Norge

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt