Verdidebatt

UREN! HAN ER UREN!

Jeg regner også med at min konto vil bli stengt da jeg er i utakt med moderator. Så skal det bli fred for dere fra den utålelige adventisten som våger å sette Guds ord foran menneskers meninger.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Når man blir til de grader forskjellsbehandlet av moderator, så vil jeg velge minste motstands vei ut av elendigheten. I dag har det blitt vist til gangs at man må være politisk korrekt for å få lov til å si sin mening på VD, eller om jeg kan døpe det om til PK. Jeg har vist moderator to kommentarer, 1) fra Njål Kristiansen: som er et sjikanøst innlegg mot en hel gruppe, og 2) fra Arild Kvangarsnes: som er en direkte trussel mot en tredje person. Disse kommentarene har ikke blitt slettet, det har derimot min påminnelse til moderator blitt sammen med et par andre under påskudd av å være avsporinger.

Når da de to forannevnte får lov til å boltre seg i fri utfoldelse, og gang etter gang passere den grensen som VD selv har satt så undres jeg. Er det slik at loven er likere for noen enn for andre? Hvorfor er det tillat for noen å bryte grense, eller flytte den, når andre ikke får lov? Må man være katolikk eller ateist for å få boltre seg slik man ønsker?

Nå regner jeg ikke med at dette innlegget vil stå særlig lenge, men håper at noen rekker å lese det før det slettes og tråden stenges med begrunnelse «politisk ukorrekt» og «angrep på moderator», til tross for at det er høyt under taket - i hvert fall i visse hjørner av taket!

Jeg regner også med at min konto vil bli stengt da jeg er i utakt med moderator. Så nå skal det endelig bli fred for dere fra den utålelige adventisten som våger å sette Guds ord foran menneskers meninger. Fordi, når man kan være så dum, ja da blir man sett på som spedalsk, ikke stueren, fundamentalist, politisk ukorrekt, + + +

Jeg hører nesten ropene helt hit jeg sitter: UREN! HAN ER UREN! og hører det klaprer i tastaturene når det sendes PM fra noen og en hver til alle andre og enhver for å advare mot den imbesile adventisten, som også er innpåsliten og som på toppen av det hele tør å protestere på det som intelligentsiaen her inne har bestemt seg for skal være riktig.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

1

Annonse
Annonse

Mer fra: Verdidebatt