Verdidebatt

Nye sikre bevis om sammenhengen mellom Europa og Israels 12 tapte stammer.

"Hva sa jeg!" er et yndet uttrykk. Sjeldent passer det bedre til den nye undersøkelsen, som nylig ble lagt fram i avisen, New York Times. Også vår "egen" NRK har dette med i sin dagsrevy ikveld.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.
Konklusjon: Den hvite befolkning er direkte etterkommere etter Kong David og Kong Salomos i Israel!  Både vår egen forsker, Thor Heyerdahl og Fritjof Nansen har skrevet noe om dette.

Under den store folkevandringen gjennom Assyria og til Asabadjan og Kaukausfjellene, og opp mot Ukraina og Russland, kan vi følge sporene. 

Det som er ekstra interessant ifølge bibelen, er at ALLE de 12 stammene skal tilbake til Israel, ikke bare Juda stamme.  Så du får gjøre deg rede, du mann og kvinne...

To omfattande nye DNA-studiar viser at genetikken og språket hos dagensmoderne europearar har sine røter i folk som vandra ut frå steppene i Russland til Europa. Det skriv The New York Times.

Eit dansk og eit amerikansk forskarteam har til saman analysert genetisk materiale frå heile 170 skjelett frå fortidsmenneske, frå Spania til Russland.

– Resultatet viser at den genetiske samansetninga og distribusjonen i Europa og Asia i dag er eit overraskande nytt fenomen, berre eit par tusen år gammalt, seier professor Eske Willerslev ved Centre for GeoGenetics ved Universitetet i København i ei pressemelding.

Willerslev har leia det danske teamet.

Den danske studien er den største genetiske studien som er gjort på førhistoriske menneske, og omfattar 101 individ. Sitat slutt.

Evangeliekirken Arendal har mange sider om dette emnet...

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt