Verdidebatt

Evangelist Suzette Hatting kommer ikke...

Bønn for syke er et aktuelt tema, som vi aldri blir ferdig med. Ingen ber mer for syke enn på de kristne TV stasjonene verden over. Men virker det?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Suzette Hattingh, som skulle ha kommet til Norge for tale blant annet under en helbredelseskonferanse i Nord-Norge samt på Visjon Norge, må avlyse sitt besøk i Norge på grunn av sykdom.

Det er Jan Hanvold som på Facebook meddeler sine følgere at "Suzette Hatting må avlyse sitt Norges besøk, p.g.a blodpropp i beinet." I følge Jan Hanvold gjør blodproppen at kvinnen ikke kan fly og siden det åpenbart ikke er veldig lett for helbredere innen denne bevegelsen å "ta ut" helbredelsen de lover andre, vil kvinnens medvirkning både på Visjon Norge og i Kautokeino bli avlyst.

Suzette Hatting har vært medarbeider til den tyske evangelisten, Reinhard Bonnke. Han har også vært sjuk, og ble operert på et sykehus i Tyskland for noen år siden. Men framdeles lover han helbredelse i Jesus navn, dersom du tror nok. Trodde ikke han selv nok?

Nei, det er ikke så greit å holde fasaden, når de selv blir syke.

Jan Hanvold har vært på operasjonsbordet en rekkke ganger, hjerteinfarkt og nyrekreft foranledet  til disse operasjonene. Ikke mye som en liten trosbønn ble da bedt, siden han da overlot alt ansvaret til legene. Men rett skal være rett, Hanvold har mange gode kvaliteter, og åpenhet er ett av hans beste...

Men bønn for syke gir penger i kassen, og gjemt er glemt om noen måneder...

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt