Verdidebatt

TVANG i Kristendommen: NEI

Som en som elsker Jesús og hörer kristendommen til ville jeg ha fölt det HELT FEIL og protestert villt dersom folk ble tvunget til denne tro. For meg er det baade uakseptablet OG ulogisk...Tvang har ALDRI nyttet overfor menneskene...

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det har várt gjort mange feil i kristendommens navn, og det har Jesus advart oss mot mange ganger i Bibelen. Jesus ville ikke ha vaert den Han er om folk skulle ha blitt tvunget til tro paa Ham. For meg staar Han med aapne armer for aa ta imot den troende og INNBYR oss til seg og saa er det opp til oss selv og velge.

Det som ogsaa er forferdelig er aa lese at mange av nazi-tidens ledere kom fra dypt kristne hjem. Er det rart jödene reagerte med sjokk og forbitrelse. For den som önsker aa vaere en SANN kristen er det en skam aa erkjenne hva som er gjort i kristendommens navn. Og idag er det heldigvis menighetssamfunn og kristne medier - tv og radio som aapent snakker om sin kjáerlighet til jödene og Israel. Det staar jo i Bibelen at jödene og vi kristne er podet inn paa samme tre. DET er godt aa vite. Idag forfölges kristne og jöder. Förstnevnte pga sin tro og jödene pga sin etnisitet (etter Juda stamme - patriarken Jacob sin 4. sönn).

Gud velsigne dere alle i Jesu Kristi navn.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt