Verdidebatt

Hva skal skolefolk kreve av våre nye politikere fra høsten ?

Til høsten er det kommune og fylkeskommune valg. Det vil si at vi skal velge noen nye skoleeiere. Hva forventer ansatte i skolen av de lokale skoleeierne. Det å si mere penger er å innrømme fantasiløshet. Finnes det noen gode forslag ?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

I disse dager bygger alle de politiske lokallagene sine program.  Hvordan vil du at skoleeierne skal styre skolene i ditt nærmiljø?

En ting er det nasjonale føringene , noe annet er de lokale skoleeierne ( lokalpolitikerene) som skiftes ut hvert 4. år .  Hva kan de gjøre for en bedre skole i din by og bygd. Har du noen forslag til lokale gode løsninger som kan hjelpe skolenes kunder ( forelrene og deres barn ? )

SFO for Ungdomskolen i sammarbeid med ( elevbedrift-kaffe for) eldrereffen/sangkoret/musikkorpeset/ kulturskolen, kirken og idrettslaget ?

Er det god kommunal folkehelse politikk at skolens gymmsal/treningsrom/svømmebasseng ikke kan benyttes på kveldstid og private aktører som treninsgentra og badeland skor seg rike på dårlig kommunal folkehelsesatsing?

Hva spør du din lokale skoleeier ( politiker ) om  ?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt