Kjell Bjørn Veland

67

Hamas viste muskler

Publisert: 14. des 2014

Etter å ha sett på NRK tv om tilstanden blant de som bodde i kromerlige forhold og klager på FN og alle andre for at ikke det blir noe frat på oppbyggingen, og at med den farten så kommer det ikke å bli ferdig for om minst 20 år.Sement var det også lite av.Når en da ser hva Dagen.no skriver her så er det hjerteløst av disse bantitene å se hva pengene blir brukt til! ”Hamas viste muskler da den væpnede islamistbevegelsen markerte sin egen 27-årsdag på Gazastripen med militærparade, droneoppvisning og nye løfter om Israels ødeleggelse.

Drøyt 2.000 svartkledde, maskerte krigere fra Hamas' militære fløy, Qassam-brigadene, marsjerte gjennom gatene søndag. De viste fram bombekastere, raketter og tre eksemplarer av det som ifølge Hamas selv var langdistanseraketter.

En drone med Hamas' symboler var utstilt på en lastevogn, mens et annet ubemannet fly fløy i lufta over – sammen med et israelsk kampfly. Det israelske luftforsvarets fly var på vingene for å overvåke dronen, men den krysset ikke inn i israelsk luftrom, ifølge Jerusalem Post.”

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere