Verdidebatt

VD - redaksjonelt

Redaktør Morken er tilbake etter en ukes ferie. Det har ført til at et innlegg av stor aktualitet ble fjernet fra hovedsiden. Hva innebærer dette for VD`s aktualitet som verdimarkør i den krevende tiden vi lever i ?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Innlegget som nå er fjernet fra hovedsiden var skrevet av Erling Rimehaug, og tok etter mitt og tydeligvis flere`s skjønn opp et høyaktuelt spørsmål om islamismen kan stanses, - da under ingressen:

"Islamismen er vår tids totalitære trussel. Har vi noen handlingsplan mot den?"

Dette innlegget må nå hentes frem fra arkivet, mens samtlige innlegg som fortsatt står i samme gruppe alle er av eldre dato, hvor heller ingen har generert i nærheten av samme interesse i forhold til antall visninger og kommentarer.

Til saken hører at Morken valgte å stenge tråden, - noe en kan forstå, - men var det nødvendig å fjerne innlegget med alle kommentarene fra plasseringen på hovedsiden ?

I forrige uke ble en annen tråd stengt, - dette uten at det medførte fjerning, - kun at nye innlegg forskjøv det til arkivet.

Selv må jeg få lov til å si at jeg ganske ofte har stusset over VD`s prioriteringer i tiden jeg har fulgt nettstedet. Men om vi holder oss til denne konkrete saken. Kan det virkelig være godt redaksjonelt skjønn å la innleggene "Bedre enn pistol " eller "Sex i solnedgang " beholde plassen fortsatt ? - til tross for at muligheten til å kommentere Islamismen ble stanset ?

Hva mener du ?  Er det flere som har meninger om dette ?  Hadde f.eks avslutningskommentaren til Afsar så liten verdi at den best hører hjemme i arkivet ?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt