Verdidebatt

Fallets sult

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Fallets sult på kvinnedagen.. . ;) Dette innlegg er ikke for å såre men for å våkne, for å bli bevisst, mann og kvinne.

En sann troende mann har en oppgave over de andre og det er denne:

Ladies, I would like to use a metaphor. First time when I heard how is translated the word "woman" in scandinavian languages, I liked it very much. "Kvinne, kvinna, kvinde" are related with the english word "Queen".

Well ladies, you are the Queens of our houses! Without you, we don't exist and we can't grow. With you, all is possible! Thank you very much and Happy International Women's Day!
Sitat: Robert Lungu 8/3-14

Dette er for de troende, mannen og kvinnen hvor kvinnen (dronningen) i hjemmet og livet forøvrig også har sine oppgaver. Den sanne troende kvinne er opporfrende og tar seg glødende av fremtiden. Ordsp 31,10-31 En slik kvinne/ dronning har ikke behov for en kvinnekamp fordi hun er en Kvinne/ dronning.

Så hva er det med oss i denne falne natur som gjør at ting skjærer seg. Her viser jeg til hva Evas fall førte med seg i kvinnens falne indre. Merk, her er ikke pekefingeren rettet. Menn har sannelig sitt, ingen kjønnskamp her altså.

Det står:

1 Mos 3,16 Til kvinnen sa han: Jeg vil gjøre din møie stor i ditt svangerskap; med smerte skal du føde dine barn, og til din mann skal din attrå stå, og han skal råde over dig.

En kvinne som ikke er en kvinne (les dronning) vil slå ihjel og råde over alt og alle. Hun er harm og hevngjerrig. Hun er sulten men splittet og kjemper febrilsk for en mann å bli elsket men slår i neste sekund. Kvinnesaker og sexsymboler om hverandre, hvilken ufred det må være.. . Hva er det som bor i dette menneske? Det synes for meg at dette bilde er noe treffende, tar jeg feil?

Husk at dette innlegg er ett forsøk på å forstå hva som skjer, mann eller kvinne. Ha en god tone da folkens. :)

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt