Verdidebatt

Vårt Guds forhold.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg leste litt om et veldig aktuelt bibelvers i bibelen der det han som skrev mente at det var mange som gjorde dette til sitt bibelvers.

Bibelordet var det som står i 1 Joh1,9 Men dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han tilgir oss syndene og renser oss for all urett.

Poenget her er at dette bibelvers kan vike for mange at så lenge de bekjenne sine synder så er det ikke så farlig om de gjør noe galt, en kan bar be Jesus om tilgivelse slik at jeg ikke går fortapt til den evig ild, som en garanti for sin frelse.

Jeg tror ikke det er slik det viker med mennesker som vikelig ser sin synd og for en ærlig sjel så kommer ikke dette til å gå i det lange løp.

Enten så omvender dette menneske seg eller så forherder det seg, slik at synde er ufarlig så lenge en bare bekjenner den.

David i bibelen er et godt eksempel for nettopp det, han levde i synd uten å være klare over at det han hadde gjort var galt i Guds øyner og da profeten Natan fikk vise han hva han virkelig hadde gjort seg skuldig i, så ble dette grusomt for David, da ble det en sann syndserkjennelse.

Vil dere lese mer, så kan dere lese hele stykket i arven:

Hermod Hogganvik (post@arven.net)

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt