Verdidebatt

Grunnleggende antikristelig

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

2 Joh 1,5-7

Og nu ber jeg dig, frue, ikke som om jeg skrev dig et nytt bud, men det som vi hadde fra begynnelsen, at vi skal elske hverandre.

Og dette er kjærligheten at vi vandrer efter hans bud.

Dette er budet, således som I hørte det fra begynnelsen, at I skal vandre efter det.

For mange forførere er gått ut i verden, som ikke bekjenner at Jesus er Kristus, kommet i kjød; dette er forføreren og Antikristen.

Ingen tvil, budet var og er fra begynnelsens da alt vår bare godt.

Adam og Eva ble skapt i kjærlighet og av kjærlighet, til kjærlighet. De var en familie med Faderen, Guds Ånd og Jesus vandrende iblant dem som deres Far/ Skaper. De var i harmoni med skaperverket og døden var ikke, de spiste plantekost som også alle dyrene spiste. Menneskene var fruktianere (planter med frø) mens dyrene var veganere.

De elsket hverandre og alle vandret i henhold til Guds bud.

Det er dette vi skal tilbake/ gjenopprettes til.

Der er vi ikke nå, fordi menneskeheten falt for fristelsen å bli lik Gud (Faderen) ved å anta ett annet fundament for å bygge videre på ens tanker og følelser. Ut ifra dette fundament har vi skapt oss drømmer og en virkelighet som ikke har rot i det skapte men som nærer seg av det skapte. Vi har blitt parasitter av natur og forstår verden ut i fra denne vinkling, vi har alle faret vill som får.

Guds bud på bokstaver ble gitt oss for at vi skulle finne veien tilbake til Hans karakter i oss, bokstavene gitt oss av støv er ytterkantene i og om hvem Gud er. Har man fokus på Gud er man i senter og ikke i ytterkantene vårt kjød har problemer og knoter med. Vårt kjødelige Jeg ser ikke på Gud men på seg selv og i seg selv vil av naturen, gjerne ubevisst ta Guds trone men da må Guds grenser bort.

Om vi velger å gjøre som Johannes sier, holder Hans bud, ved å avstå fra/ kontrollere vår appetitt (lyster og begjær) er vi ikke lenger parasitter men i guddommelig natur. Altså i kjød ikke hva Jeg vil men hva Faderen vil. Ser vi på menneskesønnen i kjød, slik Simon Peter oppfattet sin bror Jesus er det jo igjennom Guds kraft i oss mulig å bli frelst fra synden.

Vi ser jo at han som står Jesus imot, antikrist benekter Jesus i kjød.

Mon tro hvorfor?

Hvorfor tror Du antikrist lære benekter Gud Jesus i kjød? Hva er det grunnleggende poeng for antikrist å si at Gud ikke kom i kjød? Hva gjorde Jesus i vårt kjød, men evt. ikke som Gud som er ett problem for løgneren og morderen?

".., ikke bekjenner at Jesus er Kristus, kommet i kjød; dette er forføreren og Antikristen."

Merk at de med antikrist lære (som ikke benekter noen steder i Guds ord at Jesus er Gud) går frem som om de er kristne, det kommer frem her også:

1 Joh 2,18-19

Mine barn! det er den siste time; og som I har hørt at Antikristen kommer, så er det og nu kommet mange antikrister; derav skjønner vi at det er den siste time. 19 De er gått ut fra oss, men de var ikke av oss: for hadde de vært av oss, så var de blitt hos oss; men det skulde bli åpenbart at ikke alle er av oss.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt