Verdidebatt

Hvor dårlig vår undeholdning på TV er blitt

Jeg kom just hjem igjen fra utlandet. Der kan jeg ikke se norsk TV. Det er stengt, i utgangspunktet. Det er klart du kan ha en proxy server men jeg har ikke det. Dessuten er ikke alltid båndbredden tilstrekkelig.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg så litt på NRK da jeg kom hjem. Jeg synes Nytt på Nytt er blitt dårligere. Det har en politisk slagside. Når jeg kommer hjem fra utlandet med et renset politisk sinn, ser jeg det.

Hvis du bare bor i Norge hele tiden, ser du ikke det. Jeg så mye elendige greier. Jeg så også programmer med KLM (Kirkvaag Lystad og Mjøen), Fjæsynet. Dette holder helder ikke tidens tann.

Det eneste humorprogram jeg har sett på TV, som holder tidens tann, er Monty Pyhton, samt noen engelske humorserier. Ellers er det platt.

Vi er i ferd med å bli en nasjon av nedrige Facebook-individer som Morken var inne på i sitt innlegg. Informasjonen er til stede men ikke kommunikasjonen.

Nå skal jeg ikke være 100% negativ. Jeg synes b.l.a at QuizDan var bra. Det engasjerer folk på en positiv måte, nemlig det å observere ting og huske det.

Ellers er det for mye prat om sex. Det hører privatsfæren til. Ellers er det for mye uvesentlig tull og programledere og deltagere som er for opptatte av seg selv og har ingen innhold.

De sender det som "selger". Det er da opp til oss. Ikke vær så sløve og ikke la dine barn se på hva som helst. Ha litt kontroll og bruk hva du har lært. Grenseløshet er ingen god løsning. Gode programmer bygger opp og kan lære oss å se ting fra en annen side. Nå sendes det for mye fjas.

Mvh Petter

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt