Verdidebatt

Middel-klasse "venstre" og Islam

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det jeg nå beveger meg inn i skulle jeg ønske noen unge friske hjerner satte tennene sine i. Jeg vil påstå at Norge har mange fellestrekk med tradisjonelle totalitære samfunn når det gjelder mangelen på demokratisk bredde og åpenhet for alternative forståelsesformer.

Hvordan den nåværende situasjonen av soft politisk korrekthets diktatur har oppstått,krever anstrengelser av mange historisk orienterte hjerner. Flere unge historikere burde slå seg sammen og skrive bøker om dette.

Jens Bjørneboe og hans venner jamret seg på femtitallet over at Norge var et middelmådighetens diktatur. Den begavede Ernst Sørensen(antroposof) ble sittende mye på Theatercafeen og jamre seg. Jeg er så gammel at jeg rakk å  se dem. Det var mere yttringsfrihet under Quisling, var en annen satirisk cafebemerkning om ETT PARTI STATEN på femtitallet.

Vel,jeg tilhører da neste generasjon,68. Og jeg er helt enig i de som sier at disse folkene har smartet og trickset seg inn i utallige institusjoner,de sitter i Norad, de sitter i Universitetene og de sitter i aviser og forlag.

Når det gjelder humanistiske tenketanker og institutt for fredsforskning,etc - som det finnes ekstreme mengder av i Norge - så er jo alle disse subsidiert av den norske AP-regjeringen. Det er statsstøttet tenkning. Selv Klassekampen er statsstøttet tenkning;20 millioner i året.

Oppsummert kan man si det slik at det som teoretisk sett skulle være de frie ånders institusjoner i Norge,er fullstendig avhengig og betalt av den norske AP-staten. Det er altså ikke det minste rart at alle de "intellektuelle" fortoner seg som soldater på geledd som framfører unisont: leve den statlige korrekte politiske tenkning. Den "tenkning" som presenteres er å stå i geledd og basunere de samme parolene.

Som ventet er det nå Walid som skal taes. Hvem ellers? Få slått ihjel den mannen for han forstyrrer vår statstenkning.

Sindre Bangstad,sosialantropolog, går så langt idag som å si at Walid driver med nazipropaganda!!!!  Det er ikke småtteri.

Olav Elgvin driver også å jakter på Walid, men han skriver så barnslig om politikk at en lurer på om han er konfirmert i det hele tatt?

Så har vi da selve hovedorganet for det norske middelklasse "venstre", Klassekampen.

De gjølr det slik at hver gang det dukker opp en situasjon for islam-debatt, så fører de fram Bjørn Olav Utvik,førsteamanuensis i Midtøsten-studier ved Universitetet i Oslo,som da sier det han alltid pleier å si at dette med Hizballah,Hamas,Muslim Brotherhood er demokratiske og progressive greier.

Da har da redaktør Braanen via stedfortreder - den andre er Khomeini-Linstad - signalisert til det norske middel-klasse "venstre" hva det har å mene: Muslim Brotherhood "er ingen trussel mot Europa."(KK 1 des 2010)

Utvik var i AKPs sentralkomite og AKP utga heftet: Dei andre sitt opprør, som forteller hvor anti-imperialistisk og flott den muslimske oppvåkningen var (al-sahwa al-islamiyya).Jeg har det heftet i arkivet mitt men finner den ikke for øyeblikket.

Det dette norske middel-klasse "venstre" fram til idag ikke har tenkt så mye på er hvordan de skal vinne stemmer med en slik særegen intellektuell ghetto-kultur? Jeg tenker nå mest på SV og Rødt, for AP er jo overtatt av globalister fra det høyborgerlige Vestkanten og er iferd med å bevege seg ut av denne verden. Galt sagt; de sitter i fly med sjekkhefter for å innføre One World Goverment. Norge er blitt ruinert på grunn av AP-globalistenes stormannsgalskap. Pengene er forsvunnet i obskure lommer i Palestina,Afghanistan,Sudan,Zimbabwe og som gjenydelse skal Støre/Stoltenberg få internasjonale karrierer i FN,Nato,etc

Det fortoner seg som om dette vestkant-venstre overhodet ikke ser at svenske såvel som europeiske sosialdemokrater går helt på trynet og at "fienden" stormer fram i oppslutning. Neste valg i Norge vil med stor sannsynlighet knuse dette middelklasse "venstre" til pinneved.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt