Gunnar Lund

Alder: 7
  RSS

Om Gunnar

En troende.

Følgere

Treg?

Publisert nesten 7 år siden
Jesus er uenig med deg.

" 18 Sannelig, jeg sier dere: Før himmel og jord forgår, skal ikke den minste bokstav eller en eneste prikk i loven forgå – før alt er skjedd. 19 Den som opphever et eneste av disse minste budene og lærer menneskene å gjøre dette, skal regnes som den minste i himmelriket. Men den som holder dem og lærer andre å gjøre det samme, skal regnes som stor i himmelriket. "

Dette er blitt forklart her inne mange, mange ganger, man alikevel så kommer disse versene opp om og om igjen. Hvor treg går det egentlig an å bli?

Loven skulle ikke forgå før alt var oppfylt! Da skulle loven forgå! Når Jesus sier "Det er fullbrakt" sier han: "alt er skjedd!" Jesus hadde oppfylt loven til minste tøddel! Guds krav var oppfylt! Dermed "forgikk" loven.

Gå til kommentaren

Disney oppførsel

Publisert nesten 7 år siden
Men det hele var jo ikke guttens feil. Han gjorde bare det, som politiet skandaløst nok gjorde mulig, for hans sak, uten å skade noen.

Ditt hypotetiske scenario er det jo bare politi og sikkerhetsvakter som kan klandres for, om det hadde skjedd.

Det gutten bidro med var jo bare å få tettet et hull i sikkerhetsrutinene til neste gang.

Det er ingen unnskyldning å bryte loven for at politiet ikke gjorde jobben sin.

Om sikkerhetsrutinene blir bedre neste gang er vanskelig å si, det er noe slapt, døsig og likegyldighet over de som styrer og steller i dette landet. De er ikke på hugget. Noe som forøvrig ble bevist ettertrykkelig når Delta-styrken som blei sendt til Utøya for å arrestere Brevik, måtte få hjelp frå ein campingturist. Gummibåten de satt i var i ferd med å synke. Minner meg om en episode fra Donald Duck hvor B-gjengen var på ferde.

Gå til kommentaren

Timeout

Publisert nesten 7 år siden
Atle Pedersen – gå til den siterte teksten.
Slik jeg ser det er religion like smart som å si at 2+2=5 og så basere livet på at det er sant.

Slik må du gjerne se det.

Så rundt 90% av verdens befolkning er altså så smarte at de tror at 2+2=5? Du verden.

Kanskje på tide med en liten pause fra skrivinga, slik at du får klarnet tankene.

Gå til kommentaren

Julekort

Publisert nesten 7 år siden

Jeg er enig i mye av det du skriver, Trygve Omland.

Men julekort med krybber og kors osv, osv, kjennetegnet da ikke de fleste julekortene, og iallefall ikke i begynnelsen. Da det spesielt var mange nisser som preget kortene.

Og går vi tilbake til begynnelsen, så ble jo julekorttradisjonen skapt av den britiske forretningsmannen Henry Cole i 1843.

Cole hadde ikke tid til å skrive brev til alle sine venner og slektninger, og ba kunstneren John Calcott Horsley om å lage et kort for seg. Horsley tegnet en lykkelig familie som spiste julemiddag (og verdige trengende som fikk almisser til jul).Teksten var «A Merry Christmas and a Happy New Year to you».

Det første norske julekortet ble trykket i 1870, men det var først på 1880-tallet at noen omfattende norsk julekortproduksjon kom i gang. Motivene på de første norske julekortene var nasjonalromantiske scener, særlig var reproduksjoner av Adolph Tidemands maleri Norsk Juleskikk fra 1843 populært. Den første norske julekortnissen ble tegnet av Wilhelm Larsen i 1883.

 

Gå til kommentaren

Amatører

Publisert nesten 7 år siden
hysterisk å sende denne unggutten ut av landet i løpet av få timer. Noen må ha hatt sterk trang til å tredde ansikt, ved å, slik enkelte makter har for vane å "statuere eksempler"

Kanskje ikke så rart det da.

Siden Malala står på dødslisten til Taliban.

Denne meget alvorlige sikkerhetsglippen som hele verden var vitne til var en gedigen flause og svært pinelige for norsk politi. Det hadde vært en enkel sak å drept de fleste på podiet hvis denne mannen hadde vært av et annet kaliber og hadde hatt mord i blikket. Og da hadde det virkelig blitt overskrifter rundt om i verdens media. En slik glipp som som det som skjdde i Oslo skal bare ikke være mulig.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere