Harald Ødegård Holmboe

Alder: 59
  RSS

Om Harald Ødegård

Følgere

Avisen Vårt Land og etiske overtramp

Publisert over 10 år siden

På hvilket grunnlag har avisen rett til å grafse i en persons innlegg på Facebook? Jeg stiller spørsmålstegn ved den etiske vurderingen av avisens oppslag om "Kirketopp forsvarer nakenfilmeren".

Hvordan kan en tilsynelatende respektfull avis som Vårt Land trykke denne saken, basert på en samtale mellom to venner på Facebook, hvorav den ene var journalist. Dette er lavmål fra avisens side, og her bør avisens sjefsredaktør beklage på vegne av avisen. Uetisk og kritikkverdig. Sjefredaktør Helge Simonnes har tidligere hengt ut både VG og Dagbladet for det samme han nå har gjort selv.

Jeg håper de impliserte tar ordet og at jeg får saklige svar på:

Hvilket grunnlag har avisen (journalistvenner) rett til å grafse i en persons innlegg på Facebook, og hvorfor ble innlegget fra denne journalisten publisert?

 

Gå til innlegget

Krf - er dette et korrekt navn på partiet?

Publisert rundt 12 år siden

Etter dette valget bør Krf ta et oppgjør med sitt eget navn på partiet sitt. Passer det seg virkelig å kalle seg Kristelig, etter de utspillene som nå er kommet fra bl.a. Hareide.

Jeg er forresten svært glad for at Krf kommer med dette nå, slik at vi som til nå har stemt Krf, får tid til å finne et "mer" dugelig parti. Det er nesten så jeg håper at Krf kommer under sperregrensen.

Jeg hadde håpet at Krf hadde mer substans enn dette.

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere