Anders Helge Myhren

Alder: 73
  RSS

Om Anders Helge

Jeg er pastor i Evangeliekirken.
Vi har nok hatt de 7 magre år, og nå håper vi på de 7 fete.
Når vindene tar tak trives vi, selv om det kjennes mer behagelig og ha det stille og tyst!
Jeg har ervervet mitt daglige brød gjennom buss-yrket i hele 30 år, eller så har jeg ettårig vernepleierskole.
Jeg har en kone og 3 voksne barn.
Du treffer meg på:
http://evangeliekirken-arendal.no/

Følgere

Publisert nesten 3 år siden

Etter mitt syn, så er det Den Hellige Ånd som forener guddommen. Da blir det riktig det som Johanna Bjerga og Sund skriver. 

I Jahve og Jesus er Den Hellige Ånd. Lik som Guds-ånden er i ett-hvert levende menneske. 

Når vi dør går Guds Ånd tilbake til Faderen og Jesus som gav oss den. Sjelen og legemet er stein døde.

Guds-ånden er en person, som også hele tiden er i Gud og Jesus, og det blir en tre-enighet...

www.evangeliekirken-arendal.no 

Gå til kommentaren

Publisert rundt 3 år siden

Barnedåpen er en fin kulturell tradisjon og det er det hele. Men nå skal jeg ikke starte noen dåps-diskusjon her, den tiden er vel forbi. Men om det  skulle interessere, så skjer dåpen, etter at omvendelsen og troen er et faktum. Det skjer gjerne etter bleiestadiet, tidligst i ten- års-alderen.

Men jeg var i vår sammen med barnebarnet mitt, da hun ble døpt. Hun var da 3 måneder. Men hun bør nok gjenta dåpen med full neddykking dersom hun vil følge Jesus. Og det tror og håper jeg for hele min familie...

www.evangeliekirken-arendal.no 

Gå til kommentaren

Publisert rundt 3 år siden

Det er rart hvor lett mennesker lar seg hjerne-vaske av massemedia. Jeg skulle tro at dere var i stand til å tenke selvstendige tanker, men nei.

 Disse kommentarene og selvsagt også det dumme innlegget, viser hvor lite  menneskene vet...

Sannheten er at Donald Trump er en vis mann og en Guds mann. 

Når jeg ser på navnene til alle kommentarene, så ser jeg jo at disse aldri har skjønt eller vet noe om Guds tanker. Dersom jeg hadde listen over hva Donald Trump allerede har utrettet, så hadde dere fått bakoversveis.

 Jeg vil mene at Trump er den beste presidenten  USA noensinne har hatt! 

www.evangeliekirken-arendal.no 

Gå til kommentaren

Publisert rundt 3 år siden

Jeg har sett og hørt litt på Oasestevnet og troen min er ikke blitt noe større av det akkurat! De hadde brukt  1 million på leie av stevnelokalet og annet, og det er deltakerne som må betale. 

Jeg husker godt min tante som sto i Sarons Dal i mange år og solgte bøker, kassetter o.l. Hun måtte da høre på samtlige taler, og kom derfor hjem blakk hver gang. Givertjenesten er stor, vett du...

Men for å komme til en konklusjon, når jeg hører på alle disse gjestetalerne, den ene verre enn den andre...Ta heller en velfortjent sommerferie hjemme i deres hager og balkonger, og les i bibelen.  Du vil ha mye større utbytte av det...

Penger til de u-nådde i verden kan du gi resten av året, uten noe press eller svette netter...

Men jeg må innrømme at  Leif Hetland gjorde inntrykk på meg, han var unntaket vil jeg mene. Det var noe ekte og gudommelig over mannen og over vitnesbyrdet hans.

 Han er opprinnelig fra Haugesund.  Han har vært "mirakelpredikant" siden han midt på 90-tallet mottok en "profeti" fra Randy Clark (en av de sentrale personene i Toronto-vekkelsen) om at han skulle være "en bulldoser" for Herren. I hans forkynnelse står både mirakuløse helbredelser, profetier og visjoner sterkt – og han har da også vært en velkommen gjest i Sid Roth’s TV-program «It’s supernatural!»

www.evangeliekirken-arendal.no 

Gå til kommentaren

Publisert rundt 3 år siden

Ja, en kopp kaffe på Filadelfia sin kafe  hadde gjort godt. Kanskje vi også kunne fått meg oss din gode venn, Jan Rudi Kristensen fra Frelsesarmeen? Da hadde det nok ikke vært lenge før du satt på din rette plass igjen....

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere