Georg Bye-Pedersen

Alder: 67
  RSS

Om Georg

Gift og har tre barn. Har også fått 2 barnebarn

Følgere

For meg er dette krig

Publisert over 3 år siden
Er det din sterke motvilje mot islam som får deg til å komme med slikt?

Nei absolutt ikke. Vi må være våkne å se på den fulle situasjon. Hvis noen begynner å skyte mot 30 politistasjoner og dreper politi, da er det krig! Hvis du ikke opplever dette som en krigførende handling så må du gjerne det. For meg er dette krig.

Gå til kommentaren

Fake News

Publisert over 3 år siden
Sviket mot rohingyane

Er du så sikker på dette? Synes alt lukter av Fake News. 

Dette er i scenesatt akkurat lik Kosovo krisen, hvor alle rømte samtidig. 

https://www.aftenposten.no/verden/i/zaBJ4/Suu-Kyi-talte-i-morges-Fordommer-volden-i-Rakhine_-men-retter-ingen-pekefinger-mot-landets-egne-soldater

Utdrag: Landets buddhistiske befolkning er også sterkt fiendtlige til den muslimske befolkning, og dette raseriet har økt de siste ukene etter at en rohingya-militsgruppe kjent som ARSA gikk til angrep på rundt 30 politiposter 25. august og drepte et ukjent antall politifolk. 

Da er dette organisert krig.

Dessverre uforståelig at du kan komme med slikt!


Gå til kommentaren
elefanthukommelse

Det er vel noe elefanthukommelse å ikke ta med historien om jødene som levde som slaver, eller for å bruke et annet ord fra Koranen, som dhimmier. Vi må ta med hele historien og om de lidelser jødene har hatt siden den gang og gjerne før det også. 

Når en diskuterer Midtøsten og palestinere så må vi ha fokus på hele historien.

Gå til kommentaren
Å anerkjenne Palestina som selvstendig stat

Å anerkjenne Palestina som okkupant, høres sikkert ikke kjekt ut. For det er det som er tilfelle om det som skjedde i år 638. Da okkuperte arabiske muslimer Jerusalem og hele Midtøsten. Dette var 6 år etter at Muhammed sin død og etter at han og hans jihadister hadde erobret hele Saudi-Arabia. 

Å gå ut med en appell om å anerkjenne Palestina i dag for det som skjedde den gang blir helt feil. Jerusalem og Israel var den gang jødisk og må følgelig ha rett til fortsatt og være jødisk stat.

Gå til kommentaren

Godt tenkt.

Publisert nesten 4 år siden
Robin Tande – gå til den siterte teksten.
Dette er det første man sier om morgenen og det siste man sier om kvelden. Å tilbe noen annen enn Allah, er en dødssynd.

Må bare få skyte inn at der e svaret! 

Godt tenkt.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere