Geir H Moen

Alder: 53
  RSS

Om Geir H

Jesus er min Herre!

Følgere

Hvil i fred!

Publisert nesten 8 år siden

Når et menneske dør så sier man som regel "Hvil i fred" men i realiteten er det virkelig en hvile? Nei, det finnes to veier som vi går når vi er ferdige med dette livet. Det er Himmelen som er det beste, himmelen er ikke et sted som vi sover vi er våkne og vi tar del i det som skjer der. Også er det helvete det er heller ikke et sted som man hviler, helvete er et straffens sted for alle dem som ikke ville vite av Jesus. Jesus har laget en vei for oss igjennom det verk Han gjorde på korset, men vi må alle velge om vi vil ha det som Han har gjort for oss! Velg Jesus i dag for vi vet ikke hva morgendagen bringer!!!
Gå til innlegget

Homofil,

Publisert nesten 8 år siden

Jesus gjør så du blir fri!

Er du klokere en Gud, ser du på Gud som gammeldags, er Guds Ord gått ut på dato? Tar du ut litt her og der i bibelen og sier: Nei det passer ikke inn i mitt liv så det er galt, det stemmer ikke. Fjerner du og legger til som det passer deg?

I følge Guds Ord så er det ingenting som tilsier noe annet en at homofili er synd!

Men til deg som er homofil det finnes håp du kan bli løst fra dette, gi det til Jesus så vil Han hjelpe deg og Han vil sette deg fri!

Gå til innlegget

Israels 12 stammer

Publisert rundt 8 år siden

Benjamin

En liten tanke vekker: I bibelen så står det om 12 stammer i Israel, hvor mange av disse stammene er representative i Israel i dag? Hvilken stamme representerer Jødene? Svar Juda. Hva med resten av stammene hvor er de i dag? Har kikket litt på det og finner det interessant at Benjamin etter mest sannsynlighet er Norge og Island. Så om dette er sant at vi stammer fra Benjamin så er vi israelere opprinnelig, noe og tenke på spesielt i tanke på all den negative kritikken Israel får fra Norge.

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere