David Schiffer

Alder: 56
  RSS

Om David

Jeg er systemutvikler av yrke men er nå trygda. Når jeg ser verden rundt meg, de tingene jeg ser skje i hverdagen, er jeg glad for at G-d er Allmektig, Allvitende og Allstednærværende. At Han er perfekt og at Hans Skaperverk følgelig også er perfekt. Vi kan derfor være trygg på at Han er EN og at alt er akkurat som Han har planlagt det.

Følgere

Evolusjon

Publisert over 9 år siden

Eller læren om hvordan alt ble til av absolutt ingenting.

ET FULLSTENDIG UVITENSKAPELIG KÅSERI AV CHRISTIAN SCHIFFER OM DEBATTEN VEDRØRENDE SKAPELSE KONTRA NATURLIG UTVIKLING PREGET STERKT AV EKSTREM RELIGIØS FANATISME.

Charles Darwin og andre som misstrives med tanken på at Gud har skapt oss og konsekvensen derav for vårt helt personlige liv, har gjennom snart 150 år forsøkt å fremskape en ”vitenskapelig” teori som kan forklare livets opphav.

DETTE ER DET MANN HITTIL HAR KOMMET FREM TIL:

For ca. 4,5 milliarder år siden, nei unnskyld, det var det vi lærte var vitenskapelig bevist for tyve år siden da jeg gikk på ungdomsskolen, siden har jo universet blitt 9 milliarder år eldre. Vi prøver igjen, altså: For ca. 13,5 milliarder år siden dannet det seg en supertett, sorthull lignende masse ut av absolutt ingenting. Denne massen, som oppsto fra ingenting, eksploderte i en gigantisk kjernefysisk eksplosjon og fylte så opp, i universell sammenheng relativt raskt, hele universet som jo ikke eksisterte og er uendelig stort.

Senere dannet det seg hydrogen av reststoffene til denne gigantiske kjernefysisk eksplosjon og evolusjonen startet. Først utviklet hydrogenet seg til stein (for ca. 4,5 mrd. år siden – det var da jorden ble til, en glødende magma klump som langsomt men sikkert herdet til stein), deler av steinen utviklet seg så videre til vann og vannet sammen med steinen samt en del lynnedslag til en encellet organisme - en svært enkel organisme som ikke var særlig mer kompleks en dagens romferje. Unnskyld, det var visst først her evolusjonen kunne starte, idet vi jo trenger en celle som kan dele seg med gener som kan endre seg for å kunne oppleve en evolusjon. (Evolusjonstypen - det finnes seks forskjellige, vi her snakker om er den eneste som kan påvises vitenskapelig, motstrider på ingen som helst måte med det bibelske faktum om at Gud skapte Jorden for ca. 6000 år siden )

Evolusjonstypen er mikroevolusjon eller avl på godt norsk, ikke makroevolusjon, som i motsetning til mikroevolusjon ikke har bakgrunn i noen vitenskapelig anerkjent metodikk. Men det er makroevolusjon som i følge Darwinistene er i aksjon slik at en fugl kan bli til en fisk, nei unnskyld det var visst omvendt: At en fisk kan bli til en fugl. (Evolusjonstypen som skal til for at en stein skal bli til en encellet organisme kaller mann hittil Organisk evolusjon og mann spekulerer i om lynnedslag kan ha vært delaktig i prosessen)

Mikroevolusjonen er for eksempel at en brun bjørn kan bli til en hvit bjørn som følge av klimaet og omgivelsene den lever i. Darwinistene hevder at brunbjørnen er av en annen art en den hvite, for ikke så veldig lenge siden hevdet de også at en hvit mann var av en annen art enn den brune mann og i henhold til evolusjonistens ”logikk” er dette tilfelle. Evolusjonistene våger dog ikke lenger å hevde slik etter at Darwin tilhengeren Adolf Hitler tok konsekvens av Darwins ”teori” om den sterkestes rett til å overleve og satte i gang med å utrydde jødene.

Men tilbake til vår felles forfar, steinen, som ble til en veldig enkel celle, mekanisk sett knapt mer kompleks enn romferjen. Så ble steinen som kjent til en fisk, så til en fugl og så til slutt ble steinen til et pattedyr som i sin tur gjorde at steinen ble forfaren til mennesker som oppfant Gud og derved skapte steinen sannelig også Gud.

Ja alt dette er fullstendig vitenskapelig og logisk, så neste gang du går forbi en statue av stein ved ditt lokale torg og du hører noen påstå at statuen er skapt av den og den kunstneren kan du trygt le vedkommende midt opp i ansiktet og si, nei er du dum? Statuen er selvfølgelig blitt til gjennom millioner av år av naturlig utvalg, den har samme forfar som deg og meg, nemlig steinen og det aller beste er: Den er blitt til av absolutt ingenting men har skapt seg selv av ingenting og vil om atter milliarder av år med evolusjon, springe rundt, pare seg og til slutt skape seg selv sin egen helt personlige Gud og innbille seg at det er denne som har skapt den.

(Med litt flaks kan det hende at Statuen vil se ned på sitt bryst, lese navnet på kunstneren du så feilaktig hevder har skapt den i sitt bilde og gi sin nye Gud nettopp dette navnet.)

JA DA GJENSTÅR DET BARE Å ØNSKE ALLE EN HELT FORTREFFELIG AFTEN!.

Gå til innlegget

The Holy Land

Publisert over 9 år siden

"Ahead of a key meeting with Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu, U.S. President Barack Obama has turned the heat on Persia and its nascent nuclear power program." International Business Times today says and postet this article:

Obama Talks Tough on Iran Ahead of Netanyahu Visit

Obama's claims that Israel would loose the propaganda war when she attacks Persia is unfounded. Those opposing Israel will always oppose Israel and those supporting Israel will always support Israel. Its a spiritual thing, those who are for righteousness and truth will never stop supporting it likewise those who love lies and lawlessness, they will not change.

Furthermore Obama claims himself to be a friend of Israel while propagating the notion that Israel should not expand its territory to the Borders set by YHWH but on the contrary trying to force her give away even the very core of the Holy Land to the hostile pagans surrounding her.

Obama is a liar, that has been proven as it is also proven that he is NOT a natural born citizen of the United States, that he inn fact is a mohammedan by birth and has never rejected his mohammedan faith at any point in time, not even now as he is the President of the US.

Israel will never gain support by those who hate her and will always be loved by those who love her, therefor there is no reason what so ever to even consider the opinion of the global populous as a factor in her policy and decision making.

Policy must change!

The policy of land for peace has utterly failed, Israel has given piece after piece to her enemies and all she got in return is war and terror. Lets therefor try something new as it is the very definition of insanity to do the same thing over and over expecting different results each time. Let turn the table and retake 1 nautical mile of the Holyland in every direction for each and every terror attempt and 10 nautical miles for each wounded or killed in the war against her.

Hopefully that will lead to peace and if not at least to more security for Israel as the size of Israel is a critical aspect to her security from her enemies.

Shalom!

fotnote: Jeg skrev innlegget på engelsk siden det har internasjonal interresse men besvar gjerne på Norsk så vil også jeg besvare dine tilsvar på Norsk.

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere