Jan Hårstad

Alder: 78
  RSS

Om Jan

Skuespiller

Følgere

Publisert nesten 5 år siden

Breaking news: søndag 18 desember ble 14 canadiske turister massakrert i Jordan.

Mandag 19 desember ble den russiske ambassadøren i Tyrkia drept.

I Berlin kjørte en lastebil inn i et julemarked: ifølge Der Spiegel 9 døde og 50 sårete.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 5 år siden

Myhren: jeg henviser utelukkende til det som er de gjeldende internasjonale folkerettslige dokumentene som FN opprettholder. 

Som en kjent britisk spaltist,Adam Shatz,nå sier det:

"La oss kalle Friedmans utnevnelse ved dets rette navn: a declaration of war on the palestinian People."

Gå til kommentaren

Publisert nesten 5 år siden

Jeg sier ikke at du er på vidda,Petter. Nå må man lytte til de som har dristige prognoser for vi lever i helt ekstreme tider. Ingenting kommer til å gå normalt for seg.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 5 år siden

Flyktningekrisa,Njål,har jeg skrevet om i årevis: den er skapt av krigene som Vesten har ført og av globaliseringens økonomiske politikk som har gjort de fattige fattigere og de rike rikere.

Klassekampen og Braanens politikk har gjort vondt verre. På lederplass ga avisa full oppslutning til "opprørerne" som var en Nato-presse eufemisme for islamistisk Jihad som leiesoldater. Proxier.

Syria før denne krigen var en helt vanlig arabisk feudalstat med overvåkning og fengsling av dissentere,sikkert langt bedre enn SaudiArabia som Vesten lesser våpen til. Halshuggerstaten i særklasse. Men i valg av ymse onder fant både kristne og drusere ut at Bashar al Assad var å foretrekke framfor halskutterne ved makta i Damaskus.Det er hovedpoenget verifisert ved valg.

Utav geopolitiske og petropolitiske vurderinger laget USA/Nato denne krigen som har sendt millioner på flukt. 

Etter min logikk må da de som har huiet på halskutterne og kalt dem "Spaniakjempere" stilles til ansvar for den "humanitære katastrofen".Pål T.Jørgensen i tv2 f.eks.

Selv i Aftenposten har det nå vært mulig å debattere hvem i Norge som var ansvarlig for den vanvittige bombingen av Libya. 

Bortsett fra bruken av kampfly,har Norges politikk i Syria vært helt lik: fullstøtte til Natos Jihadister med penger og våpentrening, En halv million drepte og tre millioner på flukt.

Det er jo ikke Gud som har organisert dette blodbadet.




Gå til kommentaren

Publisert nesten 5 år siden

Fint av Økland. Underskriver. Det er bare det at et annet sentralt punkt enn erobring og krig, nemlig flyktningestrømmen, har også teoretikerne for the New World order spisset slik at det skal være et politisk våpen for å bryte ned nasjonalstatene. Det siste er hovedpoenget for One World Order.

Det er lite fokus på hvem som har ansvaret for at barnet på Trandum har havnet der det er. Norway har iallfall gjort sitt ytterste for at katastrofene skulle komme -fra Afghanistan til Libya og Syria. Nå står norskehæren i Baltikum og skal forberede nye katastrofer.

 Den eneste redning for Norge var om man bygget et nasjonalt forsvar mot amerikansk krigsgalskap. Men da det sannsynligvis ikke vil skje,må vi forberede oss på verre tider.


Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere