PHILLIHP serbovich

Alder: 10
  RSS

Om PHILLIHP

Følgere

Publisert over 10 år siden

you are cradle off later peoples succes by your innfluence on them

but  you also may take credit for astrolgy and perferting peoples in india, whith many gods and reicarnation.

Gå til kommentaren

Publisert over 10 år siden

stakkars jegersamfunn for 15000 år siden de må ha fryst,siden kongen deres oppfant ilden 13500år senere. ligner veldig på noen av de greske mytene der de fikk ilden av prometheus.

 Eller skryter dere av att dere fant ilden 10000år etter alle andre

Gå til kommentaren

Publisert over 10 år siden

den myten er en barnehagefortelling, selv Moses myten er mer troverdig, tro ikke meg men spørr folk. reine peter pan

Gå til kommentaren

hei TOR

Publisert over 10 år siden

svar  amos

det var Amos` egen dårskap som forbønnen representerer, knytt det til att man ikke skal stille spørsmålstegn ved Gud i mye GT retorikk.og desuten er domsordene betinget.Amos snakket om en katastrofe i nærmeste fremtid,altså noen år framover, ofte så ble ikke profetene informert om alt Gud gjorde, de viste att noe ille skulle skje,men ikke alltid hva. mange forskjellige vitenskaplige teser om hva Amosboken er og sier. eks kan: 1... gud staffer gjennom å la forfallet fortsette,men siden han elsker folket bryter han inn i historiens gang, og frelser folket. straffen er middlet mot målet,altså frelsen. 2.. skrevet i ettereksilsk tid.2.1.. for forklare historien.2.2..legende som har blitt utviket og tillagt mer etter eksilet.2.3 forklare Guds fravær. velg selv...Basankyr erla konene  de fineste og feteste kuene,ett bilde på de feite synderne(hunkjønn)vanligst å tre med att konene til Mannen eller folket profetene snakker om/til skal bedrive utukt med alle naboene, ydmyker mannan gjennom konen.

svar SARA.......

så er Abraham en ettereksilsk oppfinnelse eller var han poleteist han også, snakker ikke om nedskrivingsperioden men om tiden den muntlige tradisjonen Abraham skal ha levd. Alt bygger på noe alltid. kjedelig å måtte finne opp hjulet på nytt for hver generasjon. men det er mæten man bygger videre på, og de byggeklossene dere  i dag står på er ikke noe solid byggverk(ikke noen Pyramide,akkurat) snarere noen skjeive søyler å bygge videre på.Den  etiske fordringen er det etikken og dere ikke kan være foruten, er det synd å se hullet som er i all etikk(ikke bare deres) uten den etiske fordring. Abrahams sønner for vel gi dere noe tilbake,siden dere ga verden monoteisme. dere får først lære dere DET KATEGORISKE IMPERATIV.

Svar: ikke diskuter,men henvis heller til smartere folk enn oss,  er litt flytende  i formuleringene om Koranen fordi jeg ønsker att folk det kan gjelde skal tenke og føle selv.         Den største teologiske feil er i KOREANENS innhold og den blir STRAFFET av PAULUS 600 år før. att de i tillegg forfekter en ubearbeidet Korean,kanskje den ikke hadde blitt så  teologisk og retorisk svak  600 år før den ble skapt hvis de forandret 1 ting i den. Hadde den ikke nevnt Jesus som en del av sin religion og kalt ham en profet og boken er guds nedskrevne ord, eller lovbok som Paulus sa og Knakk fremtidig diskusjon 600 før den ble skapt. Hadde jesus ikke blitt redusert og boken opphøyd så kunne Islam overlevd.  Paulus blir  gyldig i forhold til Islam,nettopp fordi Islam bruker Jesus feil,i følge Paulus. Hadde paulus også blitt utnyttet til en del av Koreanens også så hadde det vært ett solid fundament. hadde de bare brukt Paulus og Jesus sammen, eller utelatt begge, HADDE IKKE KOREAN FORFATTEREN GÅTT RETT I FELLA TIL PAULUS. (Bare menneskediktet gud hadde latt seg lure slik  600 år i forveien,ergo eksisterer ikke ALLAH.) Da hadde de ikke arvet skjebnen til ett annet folk som skulle omskjære seg og som Paulus advarte sterkt imot og forhindret. all forkynnelse om jesus uten å bruke paulus sitt gittte budskap er en pervertering og fordømt, ifølge paulus. fordømt er også de som ikke forvalter gospelet Paulus ga de,men godtar missbruket av troen sin uten å eie mot i tillegg til fromheten sin. 

Gå til kommentaren

hei

Publisert over 10 år siden

det var Amos` egen dårskap som forbønnen representerer, knytt det til att man ikke skal stille spørsmålstegn ved Gud i mye GT retorikk.og desuten er domsordene betinget.Amos snakket om en katastrofe i nærmeste fremtid,altså noen år framover. eks kan: 1. gud staffer gjennom å la forfallet fortsette,men siden han elsker folket bryter han inn i historiens gang, og frelser folket. straffen er middlet mot målet,altså frelsen. 2. skrevet i ettereksilsk tid.2.1 for forklare historien.2.2legende som har blitt utviket og tillagt mer etter eksilet.2.3 forklare Guds fravær. velg selv...

så er Abraham en ettereksilsk oppfinnelse eller var han poletist han også, snakker ikke om nedskrivingsperioden men om tiden den muntlige tradisjonen Abraham skal ha levd. Alt bygger på noe alltid. kjedelig å måtte fine opp hjulet på nytt for hver generasjon. men det er mæten man bygger videre på, og de byggeklossene dere stakkars Zarauffdaer(vet hva det heter men gidder ikke stave det) i dag står på er ikke noe solid byggverk(ikke noen Pyramide,akkurat) snarere noen skjeive søyler å bygge videre på.Den  etiske fordringen er det etikken og dere ikke kan være foruten, er det synd å se hullet som er i all etikk(ikke bare deres). uten den etiske fordring,ikke rart det er få av dere. Abrahams sønner for vel gi dere noe tilbake,siden dere ga verden monoteisme. dere får først DET KATEGORISKE IMPERATIV.

Ikke bekymre deg, det er verre for Islam att de forfekter en ubearbeidet Korean. Den hadde kanskje ikke blitt latterligjort 600 år før den ble skapt hvis kunne forandre en ting i den. hadde den ikke nevnt Jesus som en del av sin religion og kalt ham en profet og boken er guds nedskrevne ord, eller lovbok som Paulus sa og som Knakk islam 600 før den ble skapt. Hadde jesus ikke blitt redusert og boken opphøyd så kunne Islam overlevd. men er ifølge Paulus blir  gyldig i forhold til Islam,nettopp fordi Islam bruker Jesus feil. så overså de muligheten til nå gjøre paulus til en del av sitt også så hadde det vært ett solid fundament. hadde de bare brukt Paulus og Jesus, eller utelatt begge, hadde ikke islam gått rett i fella til Paulus. (Bare menneskediktet gud hadde latt seg lure slik  600 år i forveien,ergo eksisterer ikke ALLAH.)  hadde de ikke arvet skjebnen Paulus advarte ett annet folk mot. all forkynnelse om jesus uten å bruke paulus sitt gittte budskap er en pervertering og fordømt, ifølge paulus

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere