Bjørn Roger Rasmussen

Alder: 50
  RSS

Om Bjørn Roger

Mitt navn er Bjørn Roger Rasmussen, født i 1971, og jeg kommer fra Egersund i Sør-Rogaland. Nå bor jeg på Flatraket, ei lita bygd i Nordfjord, Selje kommune, Sogn og Fjordane.

I trossammenheng identifiserer jeg mest med luthersk kristendom og Den norske kirke. Til daglig jobber jeg med IKT innenfor kommunal virksomhet. I forbindelse med kristne diskusjoner er jeg kun en ordinær lekmann.

Mer informasjon om meg og mitt framgår av min nettside: http://www.brr.no/. Jeg er til tider en kritisk kristen, noe som blant annet framgår av min blogg: http://blogg.brr.no/.

Følgere

Takk og pris!

Publisert over 4 år siden

Takk og pris for personer slik som Sigmund Voll Ådnøy som gjør at denne viktige saken ikke blir glemt!

Forkynnelsen som kanalen presenter er lite representativ for det kristne flest står for. Jeg har stor empati og sympati med dem som blir skremt, "svindlet" og/eller lurt av kanalens forkynnelse.

Forkynnelsen kan føre til at enkelte får helt avsmak mot all kristen tro og virksomhet (brent kristen). Man skal heller ikke se bort for at enkelte kan få en psykisk knekk etter "overdoser" av kanalens forvridde forkynnelse.

Gå til kommentaren

Den gyldne middelvei

Publisert over 4 år siden
Trond Bollerud – gå til den siterte teksten.
Det er noe du har funnet på. Jeg skrev tvert imot at det fins kristne i de fleste politiske partier og det skal respekteres, at jeg ikke forstår deres valg og at ytre venstre og høyre ikke er noe for meg. .

Personlig synes jeg "Den gyldne middelvei" er tingen. (Ok, fullt klar over at dette ikke er et Bibelsk prinsipp.) Unngår ytterpunktene. Men det er min personlige mening. Kristne finnes det i alle partier, inkludert i FrP og Rødt. 

Og selv om jeg ikke forstår at kristne kan stemme og støtte FrP må jeg vel bare prøve å akseptere andre personers frie valg.

Gå til kommentaren

Ja, det kan man virkelig lure på!

Publisert over 4 år siden
Hvem er det "våre" politikere representerer ? 

Ja, det kan man virkelig lure på innimellom. De skal være folkets representanter, men det er slettes ikke alltid de virkelig er det.

Gå til kommentaren

Jeg ser ikke at noe galt er gjort...

Publisert over 4 år siden
En skammelig uttale som sier sitt om at disse advarslene fra Frp og Hagen skjønte vi bare ikke .  Advarsler som ble gjentatt år etter år. Flaut!

Som tidligere nevnt ser jeg ikke at så mye galt er gjort.... Det blir hvert sitt syn på disse tingene her... Neppe noe man kan klare å bli enige om...

Gå til kommentaren

Så blir det useriøst...

Publisert over 4 år siden
Rune Holt – gå til den siterte teksten.
Og det handler jo om å skjønne hvordan politikk fungerer.
Det ser det ikke ut til at du gjør.

Hvis det skal være latterliggjøring og hersketeknikker slik som dette her ser jeg ingen vits i å delta i noen videre debatt...

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere