Edvart Askjem

Alder: 85
  RSS

Om Edvart

Grasrotmedlem i KrF siden ca. 1960. En periode i Larvik bystyre og et par i skolestyret og bygningsrådet + litt til. Interessert i politikk, men ikke så aktiv mer av helsemessige grunner. Har noen ganger prøvd å skrive litt til Vårt Land, men det er ikke så lett å få inn noe der. Har hatt større hell med innspill til hugin og munin. Ellers er jeg lærerutdannet og har bl.a. 25 års fartstid som rektor på en barneskole i Larvik.

Følgere

Publisert over 3 år siden
Dan Lyngmyr – gå til den siterte teksten.

Medlemstallet i KrF er omtrent som før. Utmeldinger og innmeldinger balanserer omtrent. MEN: Det er stemmer ved valg som avgjør representasjon, ikke medlemstall. Da kommer det an på om de som har meldt seg ut, fortsatt stemmer KrF, og om de som har meldt seg inn også tidligere har stemt på partiet. Uansett trenger ikke grunnfjellet flere provokasjoner.

Gå til kommentaren

Publisert over 3 år siden
Dagfinn Gaarde – gå til den siterte teksten.

Det er også en kanal som jeg tross alt synes er mer "spiselig", nemlig Kanal 10. Hanvold er avhengig av sendepartnerne sine. Det gir disse stor makt og ansvar. De kan stille krav for å fortsette samarbeidet, ikke bare logre for Hanvold. Det ser dessverre ut til at Evangeliesenteret knytter seg bare nærmere til Visjon Norge og Hanvold. Noen som en før så på sedingene til Evangeliesenteret, dukker nå stadig oftere opp på Visjon Norge.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 4 år siden

I min barndom i en fjern fortid hadde vi noe vi kalte sprellemenn. De var laga av papp og hadde en hyssing å dra i for å få dem til å sprelle med armer og bein. Jeg måtte tenke på det da jeg så vidoen Baez hadde lagt ut på sin offisielle fb-side, og som nå, forståelig nok, når folk har blitt "edrue" igjen, dessverre er fjerna. Videoen var vesentlig verre enn noen møteoverføringer jeg har sett. De rista og sprella og hylte og skrek. Blant de som lå på golvet, var Inger Hanvold, mens en av de nyere kvinnelige programlederne satt forholdsvis rolig på sin stol og så på det hele. Jeg lurer på hva hun tenkte. Det meste av videoen bestod av Baez i nærbilde, men det var nok glimt bakover til å gi et bilde av hele seansen. Leit at ikke alle støttespillerne fikk se dette. Det kunne åpnet noen øyne.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 4 år siden

Noen av lederne i Sp sier nå at det viktigste er at Navarsete får en unnskyldning, ikke at det blir kjent hvem avsenderen er. Det forteller oss kanskje at de tror det er lettere å få fram en tilståelse da. Eller tror de det er flere, kanskje alle, om det. De som evt. ikke er medskyldige, vil neppe være så glade for fortsatt å ha en mistanke retta mot seg. Og så er det noe med rykter og såkalt offentlig hemmelighet.


Gå til kommentaren

Publisert rundt 4 år siden

Selvskrivende mobiltelefon? Senterpartiet må gjøre det helt klart at de ikke legger bort saken før gjerningsmannen har meldt seg. Til nå har han løyet, for alle sier det ikke var dem. Jo lenger tid det tar, jo mer flaut blir det. Hvis de har vært så beruset at de ikke husker, hadde de vel ikke greid å skrive meldinga og sende den. Denne saken setter Siv Jensens tidligere hukommelsestap i et bedre lys.

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere