Terje Bertelsen

Alder: 9
  RSS

Om Terje

Gift. Fra Rogaland. Interesser: Bibellesning og bønn, misjon, turer i skog og mark, turer til Israel, fellesskap med familie og menighet,

Følgere

Hvem sin vilje?

Publisert over 9 år siden

Det kan vel ikke være min vilje, hvis jeg siterer Bibelen? Jeg skjuler meg ikke bak noe, jeg skriver det som står i Bibelen under fullt navn.  

"Ja, salige er dere når de spotter og forfølger dere, og lyver allslags ondt på dere for min skyld. Gled og fryd dere, for stor er den lønn dere har i himmelen. For slik forfulgte de profetene før dere."  (Matt. 5:11-12)

"Skje din vilje, som i himmelen, så og på jorden"  (Matt. 6:10)

"Og han gikk et lite stykke fram, falt på sitt ansikt og bad: Far! Er det mulig, så la denne kalk gå meg forbi! Men ikke som jeg vil, bare som du vil."  (Matt. 26:39)

Vær velsignet, alle dere her inne på forumet!

Gå til kommentaren

Skriften kan ikke gjøres ugyldig

Publisert over 9 år siden

De ugjenfødte, som liker å diskutere religion og gjerne vil ha makt til å forandre på Guds ord, bør tenke litt over følgende:

"Men dere tror ikke, fordi dere ikke er av mine får. Mine får hører min røst, jeg kjenner dem og de følger meg. Og jeg gir dem evig liv, de skal aldri i evighet gå fortapt, og ingen skal rive dem ut av min hånd. Min Far, som har gitt meg dem, er større enn alle, og ingen kan rive dem ut av min Fars hånd. Jeg og Faderen er ett."

Gå til kommentaren

En hard dom

Publisert over 9 år siden

Du forherliger deg selv og forbanner oss andre.

Dette var da en hard dom. Men kan du gi meg et konkret sitat der jeg har forbannet andre personer?

"Herre min Gud! Til deg setter jeg min lit. Frels meg fra alle mine forfølgere og utfri meg, så ikke fienden river min sjel i stykker som en løve, sliter meg i stykker uten at noen redder meg. Herre min Gud! Dersom jeg har handlet slik, dersom det er urett i mine hender, dersom jeg har gjengjeldt med ondt den som holdt fred med meg, eller plyndret den som uten grunn var min motstander, så la fienden forfølge min sjel og innhente meg, la ham tråkke mitt liv til jorden og legge min ære i støvet. Sela."  (Salme 7:2-6)

Gå til kommentaren

Mat? Eller bare utidig?

Publisert over 9 år siden

"Var jeg ikke kommet, og hadde jeg ikke talt til dem, da hadde de ikke synd. Men nå har de ingen unnskyldning for sin synd. Den som hater meg, han hater også min Far. Hadde jeg ikke gjort slike gjerninger blant dem som ingen annen har gjort, da hadde de ikke synd. Men nå har de sett dem og hater likevel både meg og min Far. Men dette er skjedd for at det ord skal bli oppfylt som er skrevet i deres lov: De hatet meg uten grunn." (Joh. 15:22-25)

"Og skriv til engelen for menigheten i Laodikea: Dette sier han som er Amen, det trofaste og sannferdige vitne, opphavet til Guds skaperverk: Jeg vet om dine gjerninger, at du verken er kald eller varm. Det hadde vært godt om du var kald eller varm. Men fordi du er lunken, og verken kald eller varm, vil jeg spy deg ut av min munn."  (Åp. 3:15-16)

Utidig?

Gå til kommentaren

Har TV som barnevakt

Publisert over 9 år siden
Rune Staven – gå til den siterte teksten.

matrialiske goder, og man gir de tilatelse til å spille på spill som har 18 års grense der det et helvete MED

Helt riktig, Rune. De samme som tillater ovenstående og tror at det går sikkert bra, vil helst ha forbud mot at Jesus skal nevnes for den oppvoksende slekt. Foreldre som plaserer barna foran TV og PC for at de skal få sove lenge om morgenen, vet de egentlig hva de gjør i sitt sløvsinn?

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere